LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

2 Ocak 2013

Avon Luxe serisi Ruj ve Gloss


AVON'un yeni çıkardığı Luxe serisi katalogda çok ilgimi çekmişti. Gloss'lardan Dazzling Nude rengini  ve rujlardan Designer Red  kırmızısıyla  bu seriyi denemek istedim. 

Gold ambalajlarının çok şık ve sağlam olduğunu söyleyerek başlayayım. 


Gloss'un adı  Dazzling Nude. Aynı ismi gibi bol ışıltılı renksiz bir gloss. Süngerli aplikatörü var. Çok fazla yapışkan değil. Aynı tarz tüm glosslar gibi içindeki ışıltıların gün içinde çenenize falan dağılma durumu var. Ama dediğim gibi bu durum benzer tüm glosslarda yaşanıyor. Kokusu falan yok. Sade bir makyajı ışıl ışıl bir hale dönüştürebilir. Ben çok beğendim ve diğer renklerini de denemek istiyorum.







Designer Red isimli kırmızı ruja ise hasta oldum diyebilirim. Sıcak tonlu, yarı mat, yumuşacık sürülen bir ruj. Bazı bloglarda dudağı kuruttuğu ve çizgilere dolduğu yazmış. Ancak ben böyle bir sorun yaşamadım. Zaten kırmızı ruju aynı renk kalemle kullandığımdan çizgiye dolma gibi bir problem de olmadı. Bu serinin nude ve coral tonlarını da denemek için sabırsızlanıyorum.








Yılbaşı kataloğunda indirimden glossu 16,90'a   ruju da 15,60 TL'a aldım. İndirimde bulursanız mutlaka bir şans verin derim :)


3 yorum:

  1. sımlı parlatıcı cok guzel gozukuyor ıyı gunlerde kullan ..

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim gerçekten! Gloss harika durmuş dudaklarında. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  3. Çook güzellermiş sahiden glossa bayıldım tam benlik.

    www.naslii.com

    YanıtlaSil