LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

19 Ocak 2013

FlorMar Deluxe Shine Gloss D39

FlorMar'ın yeni mat ojelerini alırken rengiyle dikkatimi çeken bu glossu da denemek istedim. Ancak bu renk sizi korkutmasın çünkü  sadece görüntüsü var:)
Ruj görünümlü ama dudakta gloss gibi duran bu seri, ruj kadar kalıcı olmasa da hemen uçup gitmiyor.


 

Flormar'ın sitesinde içeriğinde Vitamin E, Omega 6, Argan yağı, kakao yağları bulunduğu ve böylece dudakları nemlendirirken, yaşlanma karşıtı özel formülüyse mükemmel bakım sağladığı belirtilmiş.
Kat kat sürdüğümde bile verdiği renk ancak bu kadar.  Çok yoğun olmasa da hafif bir kokusu var. Ancak dudaklarıma verdiği yumuşaklık hissini sevdim. Yapışkan,yağlı bir dokusu yok.Fiyatı 13 TL idi. Bu fiyata tekrar almam ancak indirime falan denk gelirsem diğer renklerini de deneyebilirim.







4 yorum:

  1. geçen gün ben de flormardaydım bir kaç ürün aldım ve bu ruja da elim gitti çektim gitti çektiim , denemedim de ama dudakta da güzel duuruyormuş , bir daha ki gittiğimde sanırım denicem :)

    YanıtlaSil
  2. bu ruju 2 gun once aldım. hatta annem de yanımdaydı ona da aldık. ki flormar rujlarını sevmem. bu güzele benziyo ben de diğer renklerini deneyebilirim sonra=)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu rujların, mercan/kırmızı tonlarını almayı çok istiyorum. Ama sende bu rengi hoş duruyor. Benim kullanacağım bordoların daha soğuk tonlu olmasını tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Eхcеllеnt ρost. I was cheсking constantly thіs blog and I'm impressed! Very useful information specifically the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

    My blog hemorrhoids natural cures

    YanıtlaSil