LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

15 Şubat 2013

Benim Hayatım,Benim Tutkum, Benim Parfümüm:MARNI Türkiye'de!


Basın Bültenidir
Yıllardır tasarım meraklılarının takip ettiği ünlü Italyan markası Marni, şimdi de parfüm koleksiyonu ile Türkiye’de! Üzerinde markanın imzası olan polka beneklerinin kullanıldığı bu ikonik şişeyi kolaylıkla ayırt edeceksiniz.

Sınırların ötesinde bir marka
Marni, 1994 yılında İtalyan Castiglioni ailesi tarafından kuruldu. Kısa zamanda benzersiz koleksiyonlarıyla tüm dünyada kendine sadık bir hayran kitlesi oluşturdu. Italyan geleneğiyle yaratılmış bir aile şirketi olan Marni, kaliteye verdiği önemden vazgeçmiyor ve tutkulu tasarımlarını kendi merkezinde yaratmaya devam ediyor. Bu kaliteli, tutkulu, sıradışı tasarımların hitap ettiği güçlü bir duruşa sahip olan meraklı ve sofistike kadınlar, artık herkesin ilk bakışta tanıdığı “Marni kadını” imgesini yaratıyor.

Çarpıcı ve zamansız bir parfüm
Marni parfümü, klasik kadının klasik temsilinden kaçınır. O, kendine özgü, duygusal ve beklenmedik kesişimlerle doludur. Hafif baharatların seçilmiş odunsu notalar ve gül vurgusu ile harmanlanmış enerjik bir kompozisyonudur. Kendini hemen ele vermez, zarif bir şekilde ve sessizce belirir. Yaratıcısı Consuelo Castiglioni’nin sessiz şıklığa olan inancının bir yansımasıdır.

Klasik kadının oyuncu kişiliği
Klasikleri farklı bir şekilde yorumlayan Marni parfümünü tanımlamak çok da kolay değil. Ne kadar zamansız ve benzersiz bir parfüm olduğunu ancak onu deneyince anlıyorsunuz. Bu deneyimi yaşamak isterseniz onu; vücut losyonu, duş jeli ve vücut kremiyle birlikte kullanabilirsiniz. 


KOLEKSİYON

MARNI Eau De Parfum                                                                                 120ml/300TL 65ml/200TL
Consuelo Castiglioni gibi, bir tasarımcı olarak klasik elementlerle oynar, farklı ölçüler, renkler, baskılar ve maddeler ile beklenmeyen sonuçlar elde eder, parfüm de aynı şekilde beklenmeyecek karışımlarda klasik içerik maddeleriyle oyuna katılır. Hafif baharatları, seçilmiş odunsuları ve gülü karıştırarak hem zor bulunan hem de akılda kalıcı bir duruş sergiler.

MARNI Purse Spray & Huggy Doll                                                                                10ml/100TL
MARNI için bebekler kendini ifade etmenin bir yolu ve günlük hayatta sihri yakalamanın bir hatırlatıcısıdır. Butiklerde bulunabilecek Marni bebeklerinden ilham alınarak yaratılan özel Huggy Doll’umuz bu benzersiz set ile hayat buluyor. Sette Huggy Doll ve 10ml çanta sprayi bulunuyor.

MARNI Body Lotion                                                                                                       200ml/140TL
MARNI Body Lotion nemlendirir ve cildi daha yumuşak ve pürüzsüz bir hale getirir. Ciltte hafif bir MARNI kokusu bırakır.

MARNI Shower Gel                                                                                                        200ml/100TL
MARNI Shower Gel MARNI markasına eklenen lüks bir üründür. Shower Gel cildi nazikçe temizler ve hafifçe MARNI kokmasını sağlar. 

MARNI Body Crème                                                                                                                200ml/180TL
MARNI kokusuyla yoğunlaştırılmış bu zengin Body Creme yatıştırıcı ve nemlendirici yumuşaklık sağlar. Lüks formülü ile cildi yumuşak ve pürüzsüz kılar. 

4 yorum:

  1. çok parfüm kullanmam ama ilgi çekici duruyor
    kokusunu test edeceğim bulduğum yerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baharatlı ve odunsu bir kokusu var..umarım beğenirsin :)

      Sil
  2. Bugüne kadar bir çok değişik parfüm denedim ama MArni hiç almadım, merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtalyan moda markası Marni'nin ilk parfümü.. Estée Lauder ile işbirliği yaparak hazırlamışlar..ben de denemek için sabırsızlanıyorum :)

      Sil