LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Şubat 2013

Maybelline XXL Pro Maskara

Gratis'te 25 TL.lik alışveriş yaptığınızda Maybelline XXL Pro Maskara 5 TL'ye şeklinde bir kampanya vardı. Kirpik özürlü biri olarak her yeni maskarayı denemesem olmaz deyip çantaya atmıştım.


Bir tarafında baz diğer tarafında rimelin olduğu bir maskara bu. (-ki benzer çift taraflı ürünlerde tercihim Loreal'dir) . Kirpiklerim hem ince hem de kısa olduğundan baz kullanmadan rimel kullanmamaya çalışıyorum. Ancak maalesef bu bazı hiç beğenmedim. M.A.C. Prep+Prime kirpik bazını daha önce kullanmıştım. Tamam aynı etkiyi beklemiyorum ama olmuyorsa hiç yapma daha iyi...


Rimel tarafına gelirsek, plastik taraklı fırçalardan değil, normal eski tip fırça (bu fırçaları daha çok seviyorum aslında) Ancak vaadettiği dolgunluk ve uzatma işini maalesef yeterince yerine getirmiyor.  Üstelik 2 saat sonra pıtır pıtır gözaltlarıma dökülmeye başladı. Ürün mü  bayat acaba diye bakındım epey. Çünkü olumlu yorumlar okumuştum, sonra Makeupalley'e baktım orada da çoğunluk benimle aynı fikirde. 



İlk resimde kirpiklerimin normal hali.....


Kirpik kıvırıcısı kullanmadan iki kat baz sürülmüş hali ...


Üstüne iki kat rimel sürülmüş haliyle ancak bu kadar oldu :(


Maybelline'in  bu kadar başarılı maskarası varken bu gereksiz bir çalışma olmuş bence..Normal fiyatıyla alsaydım üzülürdüm..



4 yorum:

  1. Performansı açısından seninle aynı fikirdeyim... hacim vermiyor ve hali hzırda kirpikler uzun değilse ekstradan uzatmıyor. Fakat ben güzelce kıvırdığını düşünmüştüm kullanırken. Ve bende hiç ama hiç dökülme yapmadı... Bir tek buna şaşırdım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünün bayat olabileceğini düşündüm, ama kanıtım yok :))))

      Sil
  2. ben bir ara pastelin rimeline takmıştım hep onu kullanıyordum. benim alt kirpiklerim daha yoğun ama üsttekiler seninkiler gibi =/ pastelle bir derece iyi sonuçlar alıyordum ama son aldığım rimeli mahvettim. ilk kullanımımda çok fazla sokup çıkardığım için hava mı doluyormuş ne oluyormuş fırçayı süzmeden çıkarıyor. sonra bunu gördüm ama daha önce bu tarz rimel kullanmamıstım. ben de colossal aldım. memnunum şuan(mascara sürmekte beceriksizimdir ama ben bile bunu düzgün sürebiliyorum yani :D), denemediysen bir dene derim :)

    ha bu arada blogunu cok sevdim takibe alıyorum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim:) Rimel konusunda benim de denemediğim marka yok..Özel zamanlarda takma kirpikte buldum çareyi :)))

      Sil