LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

2 Ağustos 2013

Clinique'den Rengarenk bir Yenilik Haberi!!!!



Gözlerde Yoğun ve Uzun Süre Kalıcı Renkler.
Yeni Clinique All About Shadow Göz Farı 

Ağustos 2013 itibariyle tüm Clinique satış noktalarında!

Kadınlar yoğun renk veren, kolay uygulanabilir ve gün boyu kalıcı farları tercih ediyorlar. Bu tercihi değerlendiren Clinique, dramatik bakışlar yaratmak için All About Shadow Göz Farı’nı  tanıtıyor.
Tek bir dokunuşla yoğun renk veren yapısı ve kremsi dokusuyla yepyeni bir far deneyimi yaşatıyor. All About Shadow Göz Farı, içeriğindeki yoğun pigmentler sayesinde sadece bir dokunuşla yoğun renk verirken uzun süre kalıcılık sağlıyor. All About Shadow Göz Farı’nı en farklılaştıran yanı; kendine özgü katmanlanırma özelliği ve farklı renklerin en kolay şekilde birleştirilebilmesidir. Böylece  yoğun görünüm veren kremsi yapısı, göz kapaklarının pürüzsüz ve gerçek renklerde görünmesini sağlar.
Yağmur ormanlarındaki bir palmiye türünden elde edilen Murumuru çekirdeği yağı ve E Vitamini gibi cilde faydalı içerikler, kremsi ve pudra yapılı bir doku yaratıyor. Ayrıca yumuşak yapılı formül kolayca uygulanır ve gün boyu kalıcı bir görünüm sağlar. Renk seçenekleri sayesinde hafif & mat görünümler yaratabileceği gibi yoğun ışıltılar da yaratmak mümkün. All About Shadow Göz Farı tekli, ikili ve dörtlü seçeneklere sahip. Günlük makyajınızı tamamlayacak renklerden, gece makyajını tamamlayacak renk seçeneklerine kadar  bir çok rengi Clinique’in yepyeni All About Shadow Göz Farı seçenekleri arasında bulmak mümkün.


Bakışları üzerinize çekecek renk paleti.
Nude tonlardan, altın tonlarına; yeşil tonlarından pembe, mavi ve lilanın birçok tonuna kadar çok sayıdaki renk seçeneği All About Shadow Göz Farı’nın renk paleti içerisinde yer alıyor. Her yaşta, farklı cilt tonlarına ve farklı stillere sahip kişinin kendilerine uygun bir renk bulabileceği yepyeni, far serisi  Clinique standlarında ve Clinique Online’da yerini alacak.





Dörtlü farlar: Birbirinden çekici dört rengin gruplandırılmasıyla farklı ve dramatik bakışlara sahip olmak çok kolay.  Gümüş kompakt paket, günlük makyaj uygulamaları ve hareketli gece makyaj uygulamalarına dair uygulama ipuçlarını içerir.


Nude Tonları
Altın ve Yeşil Tonları
Pembe Tonları
Mavi ve Lila Tonları
Teddy Bear
Morning Java
Pink Chocolate
Going Steady
Jenna’s Essentials
On Safari
Smoke and Mirrors
Galaxy

Dörtlü Far / Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 129 TL







İkili farlar: Birbirini tamamlayan biri açık, biri koyu renk;  en mükemmel uygulamayı gerçekleştirmek için bir araya getirildi. İster tek bir rengi tüm göz kapağına uygulayın ister koyu ton ile yapacağınız gölgelendirme ile dumanlı bakışlar yaratın.
Nude Tonları
Altın ve Yeşil Tonları
Pembe Tonları
Mavi ve Lila Tonları
Like Mink
Neutral Territory
Strawberry Fudge
Beach Plum
Sand Dunes
Buttered Toast
Uptown Downtown
Blackberry Frost
Starlight Starbright
Wave After Wave
Day into Night
Jammin’
Ivory Bisque Bronze Satin
Nightcap
Seashell Pink Fawn Satin
Twlight Mauve Brandied Plum

İkili Far / Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 89 TL




Tekli farlar
Tüm göz kapağına tek renk olarak uygulanabilir. Farklı renklerle birlikte uygulayarak kişiye özel renkler yaratmak mümkün.
Nude Tonları
Altın ve Yeşil Tonları
Pembe Tonları
Mavi ve Lila Tonları
French Vanilla
Daybreak
Angel Eyes
Rock Violet
Sunset Glow
At Dusk
Silver Lining
Portobello
Black Honey
Olive in my Martini
Ballet Flats
Graphite
Sugar Cane
Peach Pop
Hazy
Lavender Out Loud
Foxier
Pacific Coast
Bubble Bath
Purple Pumps
French Roast
Lemongrass
Chocolate Covered Cherry
Deep Dive
Stroke of Midnight
Black Jade
Raspberry Beret
Lagoon
Buttermilk

Blushed

Nude Rose




Tekli Far / Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 67 TL










Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi

Bakışlarınızdaki yoğunluğu arttırmak için Clinique’in en çok satan göz kalemi Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi gün boyu gözlerinize belirginlik katacak. Clinique’in en beğenilen göz kalem serisi akmadan, gün boyu etkisini korur. Likit göz kalemi etkisi yaratan yumuşan dokusu 12 saat boyunca etkili bir göz makyajına sahip olmayı kolaylaştırır.  Şimdi sekiz yepyeni rengiyle Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi Serisi aradığınız tüm renklere sahip!
Yeni renkler: Intense Sable, Intense Truffle, Intense Clove, Intense Peridot, Intense Peacock, Intense Aubergine, Intense Amethyst, Intense Cobalt.

All About Shadow Göz Farı ve Quickliner For Eyes Intense Göz Kalemi oftalmologlar tarafından test edilmiştir. Hassas ciltler ve hassas gözler tarafından kullanılabilir. Tüm Clinique satış noktalarından ve www.clinique.com.tr’den  ulaşabilirsiniz.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 49 TL





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder