LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

11 Ocak 2010

Adalet Peşinde


Avatar ve Yahşi Batı’nın bütün salonları kapattığı şu günlerde farklı bir film seyretmek isterseniz ADALET PEŞİNDE iyi bir seçim olabilir.
Film hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse; “Law Abiding Citizen/
Adalet Peşinde” iki ana karakter üstüne kurulmuş: Ailesi gözlerinin önünde öldürülen Clyde Shelton (Gerard Butler) ile Philadelphia savcısı Nick Rice (Oscar ödüllü Jamie Foxx).
Film daha ilk dakikalarında vahşi bir saldırıyla başlıyor ve siz de öylece çakılıp kalıyorsunuz. Devamında da oldukça kanlı sahneler var, ancak bir o kadar da sürükleyici ve yüksek tempolu. Bir suç işlendiğinde, suçlular yakalanıp adalete teslim edilince herşey sona erer diye düşünürüz ancak filmde herşey esas bundan sonra başlıyor. Ana karakterleri iyi-kötü diye ayıramıyorsunuz, çünkü ikisi de hem haklı hem haksız, kesin olan tek şey adalet sistemdeki bozukluklar. Filmin sonu belki biraz daha farklı olmalıydı diye düşünüyorum ancak benimki tamamen taraflı bir yorum :):)

Oldukça sürprizli sahneler olduğu için film hakkında söyleyebileceklerim bu kadar. Gerilim/aksiyon filmlerini seviyorsanız, hele benim gibi Gerard Butler’a bayılıyorsanız (aman Semoş görmesin:)) bu filmi kaçırmayın.


4 yorum:

  1. yaw gerard butler oynasın gerilimde izlerim aksiyonda izlerim gerilim/aksiyonda izlerim :D

    YanıtlaSil
  2. Syhn, aynen ben de :))))

    YanıtlaSil
  3. Seyhanıma bak asılma adama kız :)

    YanıtlaSil
  4. ay asılınmıcak gibi diil ama biz kankalarla birbirimizi yedik film boyunca :)))

    YanıtlaSil