LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

30 Ocak 2010

Gossip Girl'ün saçlarını bir Türk tarıyor:Nuri Yurt!!!


ABD'de büyük başarı kazanan Türk kuaför Nuri Yurt, Hollywood’da Gossip Girl dahil pek çok dizi ve filme danışmanlık yapmaya başlamış. Eski ABD Başkanı George Bush’un eşi Laura Bush, ikizleri Jenna ile Barbara, Salma Hayek, Uma Thurman, Bo Derek, Sandra Bullock gibi yıldızların tercihi olan Türk kuaför Nuri Yurt, Hollywood’da Gossip Girl dahil pek çok dizi ve filme danışmanlık yapmaya başlamış.


Washington ve New York’taki “Toka” isimli kuaför salonlarının sahibi Nuri Yurt'un cirosu 6 milyon dolara ulaşmış. Krizde pekçok kuaför salonu kapanırken, Nuri Yurt'un bu başarısı ve ünlü oyuncuların bu salonlara olan ilgisi film yapım şirketlerinin ve senaristlerin dikkatini çekince bu danışmanlık teklifi gelmiş. Senaryodaki karakterlerin saç stiline karar verip son halini belirliyormuş. Son dönemlerdeki en önemli projesi ise Gossip Girl olmuş. Yani Blake Lively'nin o şahane sarı saçlarında bir Türk eli var :)





Ben Türk kuaförlerin son derece yetenekli ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Tüm gelişmeleri takip ediyorlar ve mesleklerini severek yapıyorlar (istisnalar kaideyi bozmaz) Yurtdışında iyi bir kuaförde fiyatlar 1000 Eurolardan başlıyor (bu konuda rekor 1 gecelik saçı için 45 bin Euro harcayan Jennifer Aniston'da), üstelik bir saç kesimi için haftalarca sıra beklemek gerekebiliyor. Fransa ve İtalya'da birkaç kuaför deneyimim var ama fiyatlarına rağmen sonuçları konuşmaya bile değmez. Umarım tüm yetenekli insanlar, Nuri Yurt gibi başarılara imza atıp adını dünyaya duyurmayı başarır.

4 yorum:

  1. TÜRKLER BECERİKLİ MİLLETTİR ZATEN AMA BUKADAR BECERİKLİNİN ARASINDA SİVRİLMEK ZOR OLDUĞU İÇİN İNSANLAR DIŞ ÜLKELERE GİDİP MEŞHUR OLUYOR.DOKTORLARIMIZDA ÖYLE DEĞİLMİ.. SEVGİLER

    YanıtlaSil
  2. tebrik ederim valla ben turklerin boyle yurtdisinda isimlerini duyurmalarindan gurur duyuyorum ins daha da basarili olur.

    YanıtlaSil
  3. keske daha sık karsılassak dunyada turk ısımlerının turklerın basarılarıyla ne guzel olur :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Sibel, Capricemoda,y&d yorumlarınıza katılıyorum. Yetenekli ve zekiyiz ama şartlarımız zor maalesef

    YanıtlaSil