LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

5 Ocak 2010

INGLOT !!!



Inglot'un yeni palet sistemini Araştıran'ın şuradaki yazısında okumuştum. Yılbaşı öncesi canım Semoş'uma hediye düşünürken almak istediği bazı far renklerini hatırladım. Şu yeni seriye bir bakalım deyip Inglot'a gittim. Allahım, o ne güzel renkler!!! Alice Harikalar Diyarında ne hissettiyse, aynı duygularla farlara saldırdım.

Yeni paletlerinin dizaynı benim hoşuma gitti (tek eksiği aynası galiba). Kapakları mıknatıslı ve kat kat çoğaltılabiliyor. Pudra, allık, far, ruj, neye ihtiyacın varsa kat kat doldurup al yanına. Seyahat için bana çok uygun. Ancak boş palet satılmaması saçma. Tek pan satılmaması konusu da ayrı bir komedi. Önce tek alamıyorsunuz dediler, ama evde paletim var deyince tamam o zaman deyip verdiler. Komik !


Neyse ben kendimi toparlayıp aradığım renklere yöneldim. Ortadaki, 30 numara baz olarak da kullanılabilen, metalik, açık krem rengi. Yapısının nefis olduğunu söylemeliyim. İki yandaki 10 ve 15 numaralar birbirine çok yakın renkler gibi dursa da, resimlerden de anlayacağınız gibi sürünce tamamen farklı oluyorlar. 10 numara daha altın, 15 daha şeftaliye yakın bir renk. Harika renk veriyorlar, ışıltılı, yapıları çok çok güzel.





Aklım içinde altın, mor, bakır ışıltıları olan siyahlarda kaldı. İlk fırsatta benim olacaklar :)))

5 yorum:

  1. ya benim niye hic inglot farım yok :/ yeni koleksiyonuda epey güzelmiş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. çok tşk. ederim., yeni renkleri bir gör çok beğeneceğinden eminim

    YanıtlaSil
  3. en kısa zamanda bakmak istiyorum :) yoksa meraktan catlıyabilirim

    YanıtlaSil
  4. Bu benim farım:) ya gerçekten uzun süredir istediğim fakat bi türlü alamadığım şeftali rengine sayende kavuştum tekrar teşekkür ederim demek ki 2010 süper geçecek:)))bu arada lancome ericayla muhteşem oluyo...

    YanıtlaSil
  5. Semoşum güle güle kullan bitanem..Dilerim 2010 süper geçer çünkü güzellikleri hakediyorsun.. Şu Ericayla ilgili bir tanıtım koyalım artık :)

    YanıtlaSil