LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Ocak 2010

Sherlock Holmes !!!



Dünyaca ünlü karakter Sherlock Holmes’ü bilmeyen, okumayan yoktur sanırım. İşte bu filmi seyretmeden önce tüm bildiklerinizi bir kenara bırakın. Yönetmen Guy Richie, başrol oyuncuları Robert Downer Jr ve Jude Law' dan son derece farklı ve aksiyon dolu, dinamik bir Sherlock Holmes izlemeye hazırlanın.

Sherlock Holmes karakterini canlandıran Robert Downey Jr.’un karizmasına ve oyunculuğuna söyleyenecek hiçbirşey yok. Bence kesin ödül almalı. Jude Law ise savaşta gazi olan bir doktor, aynı zamanda Holmes’ün çok güvendiği çalışma arkadaşı Watson rolünde(daha önce Watson'u hiç böyle yakışıklı düşünmemiştim :) Guy Ritchie kendine özgü mizah duygusuyla karakterleri sevdirmiş.



Film ağır ve kasvetli Londra havasında geçmesine oldukça eğlenceli. Dövüş sahnelerinde, Holmes'un yapacağı tüm vuruşları birkaç saniyede aklından geçirerek seyirciye vermesi, "flachback"lerle olanı biteni hızlıca seyirciye göstermesi enteresan detaylardı bence.

Guy Ritchie sinemasından ve dedektif maceralarından hoşlananlara kesinlikle tavsiye edilir, şahsen ben çoook beğendim…




4 yorum:

  1. bende bende bende gitmek istiyorum ... insallah en kiza zamanda izleyebilirim ... paylamsan iyi oldu senin fikirlerinide almis oldum ..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ben de dün izledim, hatta yorumlarım blogumda :) Süper beğenmedim ben daha iyi olacağını düşünüyordum. Özgü yorumlamaya katılıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Dün gece izledim süperrrdi valla

    YanıtlaSil
  4. Merhaba güzel kardesim, ben almanyadan Ayse. Almanca Moda Sayfam icin Türk okuyuculari ariyorum cünkü bir kac gün sonra türkcede eklicem. Ama türkce okuyucularim olmadan yapmam. Ondan simdi sen bana lasimsin. Eger sayfami takip ve followerde ekleye bilirsen cok cok sevinirim. Seni kocaman öpüyorum.

    Ayse

    YanıtlaSil