LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

19 Nisan 2010

Benefit - Stay don't Stray


Benefit'in yeni ürünü Stay don't Stray !

Bir çeşit ikisi bir arada ürün bu :)

Kutusunun üstündeki resimden de anlayacağınız gibi gözün 360 derece çevresine uygulanabilen hem far bazı hem de concealer.

Göz makyajınız için baz olarak, gözaltlarındaki morlukları, ince çizgileri kapatmak ve göz çevresini canlandırmak için parmak uçlarıyla uygulanması tavsiye edilmiş.

Kendinden pompalı bir şişesi var. Dokusu oldukça ince, kolay sürülüyor,Hem baz , hem de concealer olarak kapatıcılığı oldukça güzel ve opak görünüm veriyor.Ancak hafif bejimsi, tek renk seçeneği mevcut. Bence bu ürün için bir dezavantaj. Göz çevresini nemlendirdiği de yazıyor ancak ben dokusunu biraz kuru buldum. Belki de benim cildime uygun gelmedi.


Benefit'in kendi sitesinde satış fiyatı 24 $. Tr'deki Sephora'larda da satılmaya başlamış ancak fiyatı 74 TL. bence bu fiyat bu ürün için çok yüksek.

3 yorum:

  1. hmm rengi baya acıkmış Tr de gercekten cok paahalı satıyorlar.. ALınırsa yurtdışı siteleri daha makul.. yazık günah yani..

    YanıtlaSil
  2. Nilgün ben bu ürüne bayıldım. Aysel'in yazısından hemen sana ışınlandın, neyini beğenmemişsin diye.
    Bana Benefit testerını göndermiş bunu, rengi kıvamı cukk yani. Ama anlıyorum seni, hele de elinde rengini gördükten sonra. :)
    Öpüyorum canım.
    Epey da pahalıymış haa, ben elimdeki tester minicik olunca, orijinali de minik ve uygun fiyatlı bir üründür diye düşünmüştüm. Benefit olduğunu unuttum tabii! Hangi ürünü ucuz ki, bu olsun..

    YanıtlaSil
  3. Tannesiciğim ben daha burada satışa çıkmamışken yurtdışından getirtmiştim.O kadar beğeniliyordu ki benimki bozuk falan sandım. Ancak sonra burada da denedim, olmadi benim cildimde.
    Chunliciğim haklısın. Bu paraya kıyamıyorum Benefit'e

    YanıtlaSil