LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Nisan 2010

The Bounty Hunter "Ödül Peşinde"







Başrollerini Gerard Butler ve Jennifer Aniston'un paylaştığı, daha gösterime girmeden bol bol dedikodusunun yapıldığı The Bounty Hunter'ı kaçırmak olmazdı, ilk gününden koşa koşa gittik. Filme çok kötü diyemem ama kesinlikle mutlaka gidin görün de diyemem (Gerard Butler'a rağmen) Aksiyon desen değil, romantik desen değil, çok komik değil, öylesine bir film işte.






Filmin konusuna gelince Jennifer Aniston kariyerine öncelik tanıyan bir gazeteci. Elinde önemli bir haber var ve kanıt peşinde. Gerard Butler ise polislikten atılmış, ödül paraları için insan avcılığı yapan bir kumarbaz. Bu çift bir zamanlar evliymiş ancak şimdi birbirlerinden nefret ediyorlar. Nicole (J.Anniston) hakkında bir trafik suçu yüzünden tutuklama emri çıkınca, Milo(G.Butler) eski karısının peşine düşüyor. Amacı hem eski karısını tutuklatıp intikam almak hem de para kazanmak. Ancak farkında olmadan bir cinayeti örtbas etme işine bulaşırlar ve olaylar gayet tahmin edebileceğiniz yönde gelişir :))





Jennifer Aniston'ı niye sevmezler bilmiyorum, ben çok beğeniyorum. 40 yaşına rağmen pek çok genç rakibesine taş çıkartır. Gerard Butler'ın yakışıklılığa hiç laf yok, ama öyle iğrenç bir tip canlandırmış ki insan acaba olabilir mi diye düşünmeden edemiyor. Çünkü birçok röportajında ben de böyle yaramaz bir tipim falan demişti. Lütfen böyle olmasın!!!




Sözün özü, fazla beklentiniz yoksa ve iflah olmaz bir Gerard Butler hayranıysanız gidebilirsiniz, veya DVD'sini beklersiniz ve hiçbirşey kaybetmiş olmazsınız.

4 yorum:

  1. Aynen süper değildi ama güzeldi

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir filme benziyor.Kızım çekimlerine Amerika'da tanık olmuş,izlemek isterim.Paylaşıma teşekkürlerrr.Sevgilerrrr....

    YanıtlaSil
  3. dvd beklemeyi tercih ediyorum ozaman:)))

    YanıtlaSil
  4. gerard diorum aman allahım diorum:) ailecek keyifle takip edioruz kendisini:))))

    YanıtlaSil