LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

7 Nisan 2010

Clinique'ten Yardım Çağrıma Acil Cevap Geldi :)))

Sevgili Moda(r)etor sen okuma istersen :)))))))))



Daha önce burada yazdığım yazıda Clinique'in Even Better Clinical Dark Spot Corrector kremiyle ilgili yardım istemiştim. Clinique'in Halkla İlişkiler Müdürü Tuğba Hnm, hemen mail atarak ürünle ilgili bilgi vermek ve tanışmak için iletişim bilgilerimi istedi. Hem blogumu takip etmeleri, hem de bu kadar ilgili olmaları beni ne kadar mutlu etti tahmin edemezsiniz. Kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde ürünle ilgili gayet detaylı bilgi verdi ve denemem için hemen bir adet göndereceklerini bildirdi.

Veee meşhur kremim bugün elime ulaştı. Clinique'e ve Sevgili Tuğba Hanım'a yakın ilgisinden ve samimiyetinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.

Verdikleri bilgiye göre bu ürün, cilt tonu eşitsizliği ve lekelerin tedavisinde reçeteli bir içerik kadar etkili. Dermatologlar tarafından, uzun yıllar yapılan çalışmalar sonucu geliştirildiğinden oldukça güvenli. Cilt renginde %53'e kadar iyileşme sağlıyor. Üstelik bu tarz ürünleri kullanamayacak kadar hassas ciltlere (yani bana) bile uygun. Günde iki defa uygulanıyor. Dikkat edilmesi gereken tek konu üstüne mutlaka güneş korumalı bir ürün(güneş kremi, pudra, vs) kullanmak (zaten yaz-kış bunu yapıyorum)

Bugün itibariyle ürünümü kullanmaya başlıyorum. Etkilerinin farkedilir şekilde olması için 4 hafta kullandıktan sonra öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Şu resimdeki yumurtalar gibi renk değiştirmeyi umut ediyorum :)))))))


Merak edenler için bu kremin içeriğiyle ilgili bilgileri de yazmak istedim.

Clinique’in bu üründe kullandığı benzersiz “CL-302 Kompleksi”, klinik çalışmalarla ispatlanmış bitki bazlı teknolojisiyle cilde renk eşitliği, ışıltı ve pürüzsüzlük veriyor.

Yeni CL-302 Kompleksi beş sinerjik canlandırıcı bileşen içeriyor:

- Nadir bulunan bir botanik öz olan Dianella Ensifolia eşit olmayan cilt tonunu ve pigmente olmuş cilt görünümünü azaltmaya ve önlemeye yardımcı oluyor. Tüm bunlara ek olarak, bu güçlü antioksidan cildi serbest radikallere karşı koruyor.

- Kuvvetli bir C Vitamini türevi olan Ascorbyl Glucoside, var olan ve ileride oluşabilecek koyu lekelerin görünümünü azaltıyor.

- Geliştirilmiş aydınlatıcı buğday özü cilt yüzeyindeki geniş pigment kümelerini mikroskobik taneciklere bölerek ciltteki eşit olmayan görünümü gideriyor.

- Glucosamine ve Salisilik Asit’in cildi arındırma özelliği hücre yenilenmesini desteklerken, yüzeydeki pigmentleşmiş cilt hücrelerini gidererek cildin daha aydınlık ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Hiperpigmentasyon nedeniyle oluşan renk düzensizliklerini gideren Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın içindeki diğer kuvvetli bileşenler:

- Trametes Versicolor, benzersiz bir mantar özüdür. Mevcut koyu lekeleri mikro tanecikler haline getirerek ciltte daha az belirgin olmalarını sağlıyor.

- Curcuma Longa Turmeric Kökü Özü ve Scutellaria Baicalensis Kökü Özü, zararlı çevresel etkenlere karşı savaşarak fazla melanin üretimini engelleyen güçlü antioksidanlar.


13 yorum:

  1. markanın ilgili yetkilileri çok güzel bir örnek aslında, sonucu merak ediyorum bende :))

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş bu, güle güle kullan:)artık kullanım sonrası deneyimlerini bizimle paylaşırsın:)

    YanıtlaSil
  3. harika mutlaka deneyimlerini yazmalısın bekliyor olacağım.

    http://seyhandan.blogspot.com/2010/03/gelelim-mimlere.html

    mim göndermiştim bu arada ama hbr vermedim galiba :D

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Burcu, Dramaqueen tşk. ederim. Fotoğraflı olarak paylaşacağım merak etmeyin.
    Syhn'cım haberim olmadı, hemen ilgileniyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Haha, yumurta yorumun super, hadi bakalim :)

    YanıtlaSil
  6. hahaha nilgün cok yaşa

    YanıtlaSil
  7. Öykü'cüm güneşi görünce benekli yumurtaya benziyorum cidden :)))
    Moda(e)ratörcüm, öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  8. MERHABA NİLGÜN
    bende bu ürünle ilgili yorumlarını ve nasıl uyguladığını (yani sadece lekelerin üzerine mi yoksa tüm yüzünemi sürüyorsun?)ve fiyatını merak ediyorum şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Özlem, ürünü kullanmaya başlayalı henüz 16-17 gün oldu.En az 4 haftada sonuç alınmaya başlanıyormuş.Ben de 4 haftayı tamamlayınca resimli olarak tekrar yorumlayacağım. Sabah ve akşam, tüm yüzüme uyguluyorum. Gündüz üzerine mutlaka güneş koruyuculu bir ürün kullanmak gerekiyor(güneş kremi veya spf'li fondöten,pudra gibi)gece de nemlendiriciden sonra yine bütün yüzüme uyguluyorum. TR'de atış fiyatı yaklaşık 129 TL.ydı. İmkanın varsa yurtdışında 50$ civarında. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkür ederim nilgün
    sonuçları dört gözle takip ediyorum sevgilerrr
    özlemm

    YanıtlaSil
  11. benim cildim hem cok hassas
    hemde cok yaglı.

    ben bu ürünü kullanmayı cok istiyorum ama tereddütlerim var.
    bir de tabi fiyat konusu cok düsündürücü.
    insallah memnun kalırsın.

    YanıtlaSil
  12. merhaba nilgün ben bu ürünü henüz yeni keşfettim çok fazla araştırdım kullanmak istiyorum fakat emin olamıyorum işte gerçekten işe yarıyor mu sen memnun kaldın mı birde fiyat beni biraz ürkütüyor sen ürünü nereden temin ettiğini söyleyebilir misin? Birde Tuğba hanıma benimde ulaşabilmem mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Büşra, çok düzenli kullanım, kesinlikle güneşe çıkmamak ve yüksek koruma faktörlü güneş kremi kullanmak koşuluyla 4-5 haftada lekelerim hafiflemeye başladı. Ancak güneş lekeleri en ufak bir boşlukta tekrarlayabiliyor. Yani ürünü sürekli ve düzenli kullanmak gerekir, bu da dediğin gibi biraz masraflı.. Clinique online'dan ürüne ulaşabilirsin, Facebook sitelerine de yazarsan mutlaka dönüş yapacaklardır.Eğer İstanbulda oturuyorsan İstiklal Caddesindeki Clinique mağazasına mutlaka uğramanı öneririm..

      Sil