LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

22 Nisan 2010

Evlilik Hazırlıkları :Orjinal İsim Kartları


Bir kısmını kendimizin de yapabileceği çok orjinal isim kartlarını paylaşmak istedim sizlerle.

Hepsi aynı zamanda misafirlere sunulan nikah şekeri/hediye yerine geçebilir ve çok güzel bir anı olarak saklanabilir.
Cadı gelinler için oklavalı kartlığa ve altına isim yazılmış ayakkabılara bayıldım :)




Bu mumlardan kızkardeşimin düğününde sadece gelinin arkadaşlarına uğur getirsin diye dağıtılmak üzere sipariş vermiştim. Herkes bayıldı. Bekarlığa veda partilerinde de pastaların üstünde kullandım.
Sıcak yaz düğünleri için hem yelpaze olarak çok işe yarayacak hem de ister menü, ister isim kartı olarak dizayn edilebilir hatta kendiniz bile yapabilirsiniz








Düğün, nişan, doğum günü, Hoşgeldin Bebek partileri, Bekarlığa veda partileri için yüzlerce farklı seçenekler var. Aşağıda bu seçeneklere bakabileceğiniz bir kaç adresi paylaştım.
Bu sitelerin hepsi Türkiye'ye gönderim yapıyor. Ayrıca ister bir tane isterseniz düzinelerce sipariş verebiliyorsunuz. Kargo ücreti ağırlığa göre değişiyor. Benim siparişlerim yaklaşık 3 haftada gelmişti.




6 yorum:

  1. ÇOK CİCİLER...SEVGİLER

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten o oklavalı olan süpermiş ya bayıldım.

    Bizim de ablamın düğün hazırlıkları var şu sıralar.Böyle fikirler iyi oluyor ama yumurta kapıya dayanınca böyle atraksiyonları inşallah unutmayız :D

    YanıtlaSil
  3. tatlım sen almışsın sanırım kaç günde geldi eline bir de nasıldı ürünler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm. gelinlik şeklindeki mumlardan ve ilk görseldeki gelinlikli isim kartlarından almıştım. buyweddingfavorsonline.com adresinden sipariş verdim, 3 haftada elime ulaştı. Ancak gördüğün gibi 3 sene oldu, son gümrük durumları nasıldır emin değilim. Mumdan elimde birtane var diye hatırlıyorum, eğer 15'indeki blogger toplantısına geleceksen getiririm yanımda.

      Sil
    2. Tabii gelicem biz organize ettik olmazsam olur mu :) tamam o zaman buluşunca bi bakayım. acaba gümrükten geçerler mi ki yurt dışı olayı sıkıntılı bu durumlarda .

      Sil