LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

24 Nisan 2010

LUSH Karma Kream ve Ultra Bland !!!




Bu iki Lush ürününü Semoş'um almış, çok memnun kalmış, ben de vakit kaybetmeden denedim tabii ki :)


Karma Kream el ve vücut kremi. Oldukça yoğun bir krem, ancak yapış yapış kalmıyor ve cildinizi yumuşacık yapıyor. Tüm Lush ürünleri gibi muhteşem bir kokusu var. 225 gr.lık kocaman kutusunda, oldukça uzun süre gider. Fiyatı kendi sitesinde 47 TL.




Ultrabland ise benim daha önce kullanmadığım türden bir temizleyici. Ben makyaj temizleyicilerinde klasik pamuğa dökülüp silinen temizleme sütlerini tercih ediyorum. Ancak Lush'un mevcut temizleyicileri içinde en beğenilen ürünü buymuş. Az bir miktar ürünü elinizle bütün yüzünüze (gözleriniz dahil) sürerek nazikçe ovuyorsunuz. Sonra nemlendirilmiş pamuk ile temizliyorsunuz ve yıkıyorsunuz. İlk kullandığımda tereddütlü olduğumdan azıcık ürün aldım ve gözlerime falan tam süremedim. Sonuç başarısız oldu epey uğraştırdı beni. Ancak alıştıktan sonra gayet güzel başarılı şekilde kullanılıyor. Ben waterproof ürünler de kullandığım için benim makyajımı çıkarmaz diye düşünmüştüm ancak waterproof rimeli bile gayet güzel temizliyor. Ürün oldukça yağlı görünüyor, fakat yıkadıktan sonra öyle yağlı bir his bırakmıyor aksine yumuşacık yapıyor ama asla yağlı yağlı kalmıyor. Benim cildim yer yer kuruya dönük normal bir cilt, yıkadıktan sonra hemen nemlendirici kullanma ihtiyacı bile hissettim. Ancak belki yağlı ciltlerin daha dikkatli kullanması gerekebilir. 45 gr'lık ürün kendi sitesinde 25 TL.









Dip Not : Benim cildim şimdilik sorunsuz, normal günlerde de çok fazla makyaj yapmıyorum. Nemlendirici, güneş koruyucusu gibi ürünlerde etiketleri gözüm görmezken, bu tarz ürünlere fazla para harcamak işime gelmiyor doğrusu. Bu nedenle Nivea'nın, Loreal'in falan makyaj temizleme sütlerini yıllardır gayet rahat kullanıyorum. Fiyat olarak da oldukça ekonomikler,hele indirim zamanlarına denk gelirsem 2-3 tane alıp yedekliyorum ve çok uzun süre bana yetiyor. Yoğun makyaj yaptığım veya cildimin hassas olduğu zamanlarda çok daha komplike ürünler de kullanıyorum ama böyle pahalı ürünlerden zaten bir şişe aldığımda aylarca idare ediyor.Merak edenler için benim genel görüşüm budur :)))



4 yorum:

  1. peki cnm bu ilginç kutusu olan krem kuru cilde göre mi neye göre :D
    ay soruma koptum :))))

    YanıtlaSil
  2. bu ultra bland'i çok merak ettim ben ya:) enteresan geldi açıkçası, ilerleyen günlerde sende yarattığı etkileri merakla bekliyorum.. benim cildim kurudan karmaya dönül o yüzden nemlendirme hissi gözlerimin parlamasına neden oldu:)

    p.s: bunları yazarken cildimde cilt temizliği ardından gelen gerginlik hissi de ürüne karşı ayrı bir sempati duymama sebep oldu:p

    YanıtlaSil
  3. Syhn'cım, her cilt tipine uygundur diyor ama ben yağlı ciltlerde sorun olabilir diye düşünüyorum, daha çok kuru ve normal ciltler için bence,tamamen kişisel fikrim :)))
    Sevgili Drama Queen, birkaç gün deneyip sonuçları bildireceğim sana :))

    YanıtlaSil