LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 Nisan 2010

Sephora TunalıHilmi ve Fred Farrugia ürünleriyle nihayet tanışma


Cuma günkü açılışı kaçırınca, Cumartesi günü kızkardeşimle koşa koşa T.Hilmi Sephora’ya gittik. Sephora’nın Tunalıhilmi’de açılmış olması yeterince güzel bir haber değilmiş gibi üstüne bir de dopdolu bir NARS standıyla karşılaşınca ne hale geldim tahmin edemezsiniz. Darısı Laura Mercier’in başına.
Mağaza çok güzel olmuş. Bütün standlar yepyeni sezon renkleri ve henüz denenmemiş testerlarla dolu. Tüm çalışanlar, MUA’ler inanılmaz güleryüzlü, ilgili ve çok sabırlılardı. Açılış nedeniyle İstanbul’dan gelen MUA’ler, ara ara dans gösterileri falan vardı. Oldukça eğlenceli bir ortamdı anlayacağınız. Biz böyle mutlu mesut dolaşıp ürünleri test ederken uzun süredir denemek istediğim Fred Farrugia ürünlerini gördüm. MUA’si Cem Bey hemen bizimle ilgilendi ve ürünlerle ilgili detaylı bilgi verdi. Hatta seçtiğimiz renklerle muhteşem bir makyaj yaptı ve benim bitmek tükenmek bilmeyen sorularıma büyük bir sabırla cevap verdi. Make up Artist sıfatını fazlasıyla hak eden, son derece yetenekli Cem Bey’e gösterdiği sabır ve ilgiden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Yaptığı harika makyajı makinamı unuttuğum için size gösteremiyorum ama ondan aldığım tüyolar ve Fred Farrugia ürünleriyle yaptığım makyaj fotolarını yakında yayınlamaya başlayacağım.


Fred Farrugia uzun yıllar çeşitli defilelerde makyaj tasarımcısı olarak çalışmış ve Jean Paul Gaultier ile tanışında hayatı değişmiş. Kendine olan güveni ve farklı uygulanabilen özgün makyaj stilleriyle, Lancome’un ilgisini çekmiş ve 8 yıl süreyle, Lancome’un ürün gelişimini ve makyaj koleksiyonlarının artistik yöneticiliğini yapmış. Ancak kendi markasını yaratma hayaliyle buradan ayrılmış. Kadınlara ayna kullanmadan, parmak uçlarıyla bile rahatlıkla uygulayabilecekleri kolay ve pratik ürünler sunmayı hedefleyerek kendi markasını yaratmış. Makyaj setleri tek bir hareketle kolayca çıkartılıp tekrar takılabilen modüllerden oluşuyor, ihtiyaçlarınıza göre kendi paletinizi oluşturabiliyorsunuz. (Dikkat : Sephora’da bu marka setlerde şu anda çok özel promosyonlar uygulanıyor)




Ben resimde gördüğünüz gri-pembe renklerindeki ikili farlarından aldım. Yapısı yumuşacık, kolaylıkla blend edilebilen ve dağılmayan bir far. Üstelik gerçekten parmak uçlarıyla uygulandı sonuç çok başarılıydı:) İçindeki pırıltılar farın yapısında kullanılan sedeften kaynaklandığı için gözünüzde sabit kalıyor, yüzünüze dökülüp disko topu gibi gezmenize neden olmuyor. Kapatıcı ve fondöten’i de gayet başarılı buldum. Saat 15:00 civarı yapılan makyaj akşam 24.00 de bile bozulmadan ve dağılmadan duruyordu. Merak edenler için ikili far paleti 50 TL.

2 yorum:

  1. paketlerin fonksiyonelliği çok hoş görünüyor.İzmir'deki Sephora'larda henüz yok sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Kat kat setler gerçekten çok çekici...İnşallah İzmir'e de çok yakın zamanda gelir..

    YanıtlaSil