LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Nisan 2010

yaz gelmeden :)


Hızımı alamadım, havalar çok ısınmadan şu iki kokoş botumu da paylaşayım...




Kuştüylü açık renk olanı geçen kış İspanya'dan 12 Euro'ya almıştım. Barcelona'ya aşık olduğumu daha önce söylemiş miydim?Ay kesin detaylı bir İspanya postu hazırlamalıyım. Konuyu dağıttım gene toparlıyorum, yüksek topuklu değiller rahatlar falan :))





Siyah saten botlarımı ise VictoriasSecret'dan getirtmiştim. Resimde görüldüğü gibi bilek kısmı ve topukları tamamen taş kaplı :) Dolgu topuk oldukları için çok rahatlar, özellikle gece çıkarken çok rahat ediyorum.

8 yorum:

  1. haha Nilgün gerçekten kokoş bu:)

    YanıtlaSil
  2. ilkini çoook beğendim cnmm ya hem nerden aldığından belli süperliği :)

    YanıtlaSil
  3. Moda(e)ratör'cüm , sorma canım bazen ben bile kendime inanamıyorum :)))

    YanıtlaSil
  4. Cecilia'cığım biliyorum senin İspanya tutkunu :)) .. çok detaylı bir İspanya Postu gelecek söz!

    YanıtlaSil
  5. NAsil kokossun sen oyle bayildim tam benim ruh :)

    YanıtlaSil
  6. Ay öyleyim galiba artık kabullenmem lazım :))))

    YanıtlaSil
  7. ayakkabıların evet çok güzel güle güle kullan şekerim ama hediye mi edeceksin şimdi bunları niye yayınladın blogunda anlayamadım. ayrıca öje ler çok güzel tırnakların da çok bakımlı. Yanlış anlama botlarını çok beğendim tam benlik ben de böyle şeyler giymeyi seviyorum.

    YanıtlaSil
  8. Rüzgar'cım,tşk. ederim. Ayakkabılarımı şimdilik hediye etmeyi düşünmüyorum, giyiyorum çünkü ama çok iyi fikir verdin bir başka kampanyada kesin değerlerdireceğim :))).. bazı arkadaşlar, sevdiğimiz başka bloglarda da görünce bu tür yazıları, sende göster ayakkabıları dediler, ben de başladım işte.hem bir bakıma markaları da tanıtmış oluyoruz...Umarım beğenmişsindir..Sevgiler :)

    YanıtlaSil