LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

11 Haziran 2010

E.L.F. Contouring Blush and Bronzing Powder



Geçen hafta freeshipping'i görünce bir de E.L.F. alışverişi yapmıştım. Yine 4 gün içinde siparişim geldi. Bolca fırça istedim ama onları ayrıca yazmıyorum zaten birçok kez yazıldı çizildi.

Ben asıl E.L.F'in Contouring Blush and Bronzing Powder'ı merak ediyordum. Yeni bir ürün değil ama ancak sıra geldi :) Çünkü Nars'ın Orgasm&Laguna ikilisine çok benzediğini bazı blogger arkadaşımın yazılarında okumuştum. Özellikle VespaGirl'ün şu yazısında detaylı bir karşılaştırma bulabilirsiniz.




Benim yorumuma gelince, öncelikle e.l.f'in studio serisini beğendiğimi söylemeliyim (taklitçiliği konusuna değinmiyorum:) Karşılaştırdığınız ürün Nars olunca elbette aynı kaliteyi beklemek gereksiz. Ancak aradaki fiyat farkı neredeyse 10 katı. E.L.F'de bu fiyata göre gayet kaliteli bir ürün, renkler çok güzel, ambalajı falan gayet iyi. Free shipping'e denk gelince ayrıca kargo da ödemiyorsanız daha ne olsun, alın gitsin :)))



6 yorum:

  1. nilgüncüm aldıklarını güle güle kullan canım, ama benim siparişim hala elime ulaşmadı biliyor musun? geçen siparişimde bir hafta bile sürmeden gelen posta bu siparişimde 15günü geçmesine rağmen hala bana ulaşmadı:( Şu anda elf yetkilileriyle habire mailleşiyoruz, nasıl çözeceğim bilmiyorum:( gitti ürünler

    YanıtlaSil
  2. oo canim güle güle kullan cicilerni bende bu alligi merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Lucy'cim çok üzüldüm, inşallah kaybolmamıştır sadece posta gecikmesidir...
    Zeynep'cim tşk. ederim,
    ChunliBeauty'cim, ben gayet memnun kaldım, dene bence :)

    YanıtlaSil
  4. yurtdisindan makyaj malzemesi alma yasagi kalkti mi?

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Ceyy, zaten tamamen yasaklama yok, sadece sınır getirdiler.

    YanıtlaSil