LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Ocak 2013

Anew Ultimate 7S Emulsion Gece Kremi



                                       


Avon'un yaşlanma karşıtı serisinden Anew Ultimate 7S Emulsion Gece Kremi'ni işyerimden bir arkadaşımız  için istedik. 45+ yaşlar için uygun bir gece kremi. Cildin ekstra  bakıma ihtiyaç duyduğu durumlarda  yüz ve boyun bölgesine geceleri uygulanabileceği belirtilmiş. Sıkılık kaybı ve aşırı kuruluğu önlemeye; sadece 2 haftada cildin daha genç görünmesine yardımcı olduğu belirtilmiş. 










Ürün jel formunda, "Gold Emulsion"un hakkını vermek için içinde parlak parçacıklar bulunuyor :)
Arkadaşım yaklaşık 1 haftadır kullanıyor ve oldukça memnun. Cildinin daha yumuşak olduğunu söylüyor. Cildi daha dinlenmiş görünüyor. Ben de deneme amaçlı 2-3 kullanımlık aldım. Yağlı bir yapısı var ancak cilt kolay emiyor. Yapışkan bir his bırakmadı. Kokusundan rahatsız olanlar var ancak beni hiç koku almadım desem yeridir :)
Kutunun üstünde Hassas ciltlerde tahrişe neden olabileceği ve ilk kullanımda karıncalanma hissi yaratabileceği yazılmış. Bu nedenle az miktarda denedim ancak böyle bir his bende yaratmadı. Bu uyarıdan dolayı içeriğinde zararlı maddeler olabilir mi diye cosdna'dan araştırdım. Alt sınırda kullanılmış PEG100 dışında zararlı madde olmadığını gördüm. Makeupalley  ürüne 4.1 puan vermiş  ve genel olarak kullanıcılar memnun. 




Katalogda indirimliydi. Normal fiyatı 59,70 iken indirimle 29 TL.'ye geldi. Bu tarz bir ürün için oldukça uygun bir fiyat. İhtiyaç halinde bir şans verilebilir diye düşünüyorum :)

1 yorum:

  1. Normalde "marka bağımlısıyım" güzellik ürünlerinde! Ama ikna oldum gibi, ben de deneyeceğim :)

    YanıtlaSil