LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

7 Şubat 2013

CLINIQUE 3 ADIM SİSTEMİYLE GÜNLÜK CİLT BAKIMIM




Bloğumda ağırlıklı olarak kozmetikle ilgili yazılar yazdığım ve özel merakım olduğu  için her yeni çıkan  ürünü denemek istiyorum. İçlerinde beğendiğim pek çok farklı marka olsa da tilki misali döndüğüm yer yine Clinique oluyor.
Bir süredir cilt bakım rutinimi "en az ürünle en hızlı sonuç" şeklinde oturtmaya çalışıyorum ve bu nedenle  Clinique 3 Adımlı Cilt Bakımına dönüş yaptım.
Cildimin şimdiki durumunu belirlemek ve en uygun sistemi bulmak için Clinique sitesinden online olarak cilt analizimi yaptım. (Bu analizi mutlaka yapın, çünkü yaş, mevsimler ve çevre faktörlerine göre kullanacağınız ürün grupları değişebiliyor)
Buna göre benim cilt tipim 2 numara olan Kuru-Karma çıktı.
Kullanmam gereken ürünler: 

1-Yüz Temizleme Jeli Sıvı Yüz Temizleme Sabunu
2-Arındırıcı Losyon-2
3-Dramatically Different Nemlendirici Losyon

(Online analizinizi yaptırdığınızda bu üç ürüne ilave olarak cilt tipinize uygun olarak günlük ve özel bakım ürünleri de belirleniyor


Yüz Temizleme Sabunu'nun tek bir damlası tüm yüzünüzü temizlemek için yeterli. Suyla köpürtüp  cildimi güzelce temizliyorum.


Ardından 2 numaralı Arındırıcı Losyon'u pamukla tüm yüzüme uyguluyorum. Böylece ölü hücreler gidiyor, nemlendiricinin cildime daha iyi nüfuz etmesini ve makyajımın daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Cildimde farkedilir derecede bir ferahlama oluyor.







Ve son olarak cildimin nem dengesini yeniden kazanması için Dramatically Different Nemlendiriciyi yüzüme ve boynuma uyguluyorum.  Kolayca emiliyor, cildim anında yumuşacık oluyor. Dikkat bu ürün göz çevresine de uygulanabiliyor!




Gece bakımında bu ürünlere ilave olarak: vazgeçilmezim  Even Better Clinical Koyu Leke Serumu(yazısı burada ve bence kullandığım en iyi göz kremlerinden bir olan Even Better Eyes göz kremimi (yazısı burada) sürüyorum.   

Son olarak ürünlerin fiyatları hakkında da bilgi vereyim: 


1-Sıvı Yüz Temizleme Sabunu:  62 TL
2-Arındırıcı Losyon-2  : 200 ml 57 TL / 400 ml 94 TL
3-Dramatically Different Nemlendirici Losyon : 50 ml: 75 TL / 125 ml: 147 TL

Ürünler oldukça yoğun yani çok az miktarı yetiyor,  bir kere aldığınızda minimum 6 ay gider.



Unutmayın cilt bakımında ürünlerinizi düzenli kullanmak çok önemli. Ama inanın ayırdığınız maksimum 10 dakika , size  daha sağlıklı, temiz, pürüzsüz bir cilt olarak geri dönüyor. "Cildin ne  güzel, ay hiç yaşını göstermiyorsun" gibi iltifatlar da yanınıza kar kalıyor:))


Teşekkürler Clinique

8 yorum:

  1. Ben de yana döne bu set hakkında kullananların yorumunu arıyordum. Ben şuan deneme boylarını kullanıyorum ve daha ilk kullanımdan memnun kaldım bunlar bitince orijinal boylarını alıcam sanırım :D Çok açıklarıcı olmuş yazı. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bahar'cım çok sevindim, faydalı olabildiysem ne mutlu bana:)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünleri bende sürekli kullanıyorum, hatta bloğumda da paylaşmıştım ;))

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/02/clinique-3-adml-cilt-bakm-sistemi.html

    YanıtlaSil
  4. Daha önce strawberry'den likit sabununu almış ama hiç beğenmemiştim.Geçenlerde aynı ürünlerin deneme boyunu aldım daha önce kullandığımla alakası yok.Cildimin temizlendiğini hissettim ve memnun kaldım jelden.ddml ile ilgilide farklı yorumlar okudum.Sen memnunmusun?Güle güle kullan ürünlerini.

    makyajkelebeği

    YanıtlaSil
  5. @PinkyFashion, okudum yazını,Clinique Super Rescue kullanmamıştım, araştıracağım bende :)
    @Makyaj Kelebeği, tşk. ederim. Sanıyorum içeriklerini sürekli yeniliyorlar,Nemlendiriciden çok memnunum. Genel olarak sorunsuz bir cildim var.Yağlandırmadan güzelce nemlendirmesini seviyorum

    YanıtlaSil
  6. online cilt analizini nasıl yapabiliyoruz? Ben bulamadım da :/

    YanıtlaSil
  7. merhabalar ben yeni aldım ürünü üç gün kullandım ama yüzüm acayip soyuluyo ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cildiniz için uygun seri olmayabilir. Clinique standlerindeki cilt bakım uzmanlarıyla görüşmeniz daha uygun. Cildinizi inceleyip uygun ürünleri bulmanıza yardımcı olurlar.

      Sil