LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

3 Nisan 2013

Bobbi Brown İlkbahar Yaz Koleksiyonları: Long-Wear Even Finish Compact Foundation


Basın Bültenidir
“Sonunda, cildin kendisi gibi görünen 
uzun süre kalıcı fondöten.”  
BOBBI BROWN



Long-Wear Even Finish Compact Foundation ile tanışın: olmazsa olmazınız likit fondöten artık kompakt halde.



Bobbi’ye göre, tüm farkı yaratan gözle görülmeyenlerdir. İşte bu yüzden, yeni Long-Wear Even Finish Compact Foundation, cildinizde kaybolacak şekilde tasarlandı. Cildinizin tonu ve dokusuna mükemmel şekilde uyum sağlayan bu ürün, hiçbir zaman yapay durmaz ve cildinizde ağırlaşmaz – tıpkı pürüzsüz, eşit tonlu cildin kendisi gibi görünür. 12 saat süren kusursuz görünümü ve yağ içermeyen formülü ile, dışarıdan görünen en güzel haliyle cildinizin kendisidir. Ayrıca, kompakt kutusunun içinde süngeri ile birlikte taşımaya da çok uygundur – böylece, nereye giderseniz gidin; her zaman bakımlı görünürsünüz. Fiyatı: 120TL





Nasıl Çalışır
Doğal, Sağlıklı Görünüm
İki pudranın mükemmel bir denge ile karışımı, doğal ve sağlıklı bir görünüm yaratır. İlk silisyum pudra, fazla yağı emerek hafif bir his verirken; ikinci silisyum pudra ise cildinize doğal görünümlü yumuşak bir görünüm kazandırır.
Rahat, Uzun Süre Kalıcı
Bobbi’nin ödül kazanan Long-Wear Gel Eyeliner’ındaki ileri teknolojiye sahip olan Long-Wear Even Finish Compact Foundation, 12 saat süren kalıcılığa sahip bir görünüm yaratır. Yağ içermeyen formülü, cilt ile tamamen uyumludur – cildiniz nefes alır, cildinize hafif ve doğal görünümlü bir renk kazandırır ve oldukça kalıcıdır.
Vitaminlerle Zenginleştirilmiş
Güçlü antioksidanlar ile C ve E Vitaminleri, cildinizi hasarlara karşı korur. 




Katie Holmes'un üzerinde Long-Wear Even Finish Compact Foundation Natural tonu vardır







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder