LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 Nisan 2013

Işıldayan ve eşit bir cilt tonu için:CLINIQUE Even Better Compakt Fondöten SPF15

Teşekkürler Clinique!!!



Işıldayan ve eşit bir cilt tonu için:
Even Better Compakt Fondöten SPF 15

Nisan 2013 itibariyle tüm Clinique satış noktalarında


Clinique’in en yeni krem fondöteni; Even Better Compact Fondöten SPF 15 ile tanışın. Kullanışlı kompakt tasarımı ile eşit ve yoğun kapatıcılık sağlamak artık çok kolay! Cilt tonu eşitsizliğini ortadan kaldırmak üzere formüle edilmiş kompakt fondöten hafif yapısı ile Even Better Koyu Leke Karşıtı Bakım Serisi’nin güçlü bir üyesi olmaya aday. Anında cilt tonu eşitsizliğini ortadan kaldırır ve özel içeriği sayesinde cilde ışıltısını zaman içerisinde geri kazandırır.


Anında pürüzsüz görünüm sağlayan kremsi fondöten, gün boyu pürüzsüz ve kusursuz bir ten makyajı sağlar. İçeriğindeki C Vitamini, E Vitamini ve anti-oksidan  kokteyli sayesinde eşit olmayan cilt tonu görünümünü ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Güneş lekelerinin, koyu lekelerin, yaşlılık lekelerinin ve sivilce izlerinin görünümünü azaltır ve doğal bir görünüm sağlar. İçerdiği SPF 15 sayesinde fiziksel güneş koruması sağlayan krem fondöten, cildi UV hasarlarından korur.

Zarif, kolay taşınabilir, aynalı dizayn; içerisinde antibakteriyel özellikle yumuşak bir sünger içerir. Even Better Compakt Fondöten SPF 15 el çantasında dahi kolaylıkla taşınabilir. Pürüzsüz ve sağlıklı görünen bir cilt her yerde her zaman yanınızda!

Açık, orta ve koyu ten renklerinin kendilerine uygun bir renk bulabileceği 6 farklı renk tonuna sahiptir. Even Better Compact Fondöten SPF 15 çok yağlı cilt tipleri dışındaki tüm cilt tipleri tarafından, her yaştaki kadın tarafından kullanılabilir.


Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 109 TL

Alerji Testinden Geçmiştir. %100 Parfümsüzdür. Oftalmologlar tarafından test edilmiştir.

Clinique ürünlerini online satın almak için buraya.....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder