LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

15 Mayıs 2015

Nilgün ve Demetle Her Anne Özeldir Sponsorlarımız


İlk bölümünü yayınladığım  #NilgünveDemetle #Heranneözeldir etkinlik detaylarımızın ikinci bölümünde bize destek olan değerli firmalarımıza yer vermek istiyorum.





Blog yazarları olarak (en azından benim tanıdıklarım) hep söylediğimiz birşey var. Etkinlik düzenleme amacımız hediye dağıtmak  değil elbette. Ancak Ankara'da gerçekten çok az lansman düzenleniyor. Genellikle bu lansmanlardan ya herkesin haberi olmuyor veya sınırlı katılım sayısı yüzünden herkes katılamıyor. Ürünlerle ilgili son yenilikleri veya merak ettiklerimizi firma yetkilisinden öğrenmemiz, İstanbul dışında yaşayan bloggerlar için gerçekten önemli. Kendi adıma, hazır bu kadar blogger biraraya geliyorken firmaların da bizimle olmasını istiyorum. Hem katılımcı bloggerlarımıza etkinlik günü güzel bir sürpriz oluyor, hem de ürünleri tanımak ve tanıtmak için güzel bir ortam sağlamış oluyoruz.
Bu etkinliğimizde de bizi kırmayıp hediyeler gönderen, bloggerlarımız için  anlamlı sürprizler hazırlayan ve bizimle olan tüm firmalarımıza çok teşekkür ederim. 


Etkinliğimizde bizimle olan Revox firması hem son gelişmeleri anlattı, hem de ürünlerinden hediye etti. Ben at kuyruğu şampuanıyla ilgili yorumlarımı burada yazmıştım. En çok merak ettiğim saç maskesi  yorumlarım yakında blogda olacak. 



Muratbey, geçen sene düzenlediğim organizasyona da destek vermişti ve katılımcı arkadaşlarımın hepsi çok mutlu olmuştu. Bu sene yine bizi kırmayıp geldiler. Hem hediye paketleriyle hem de masalarımızı süsleyen ikram tabaklarıyla bizimle oldular. 




Bu sene 30 yılını kutlayan Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve güçlü temizlik ürün üreticilerinden olan ABC, Anneler Günü için bloggerlarımıza ürünlerinden oluşan bir hediye paketi gönderdi. Bu paketlerin içine bloggerlarımızı çok mutlu eden ve birçoğumuzun çerçeveletmeyi düşündüğü güzel notlar da hazırlamışlar, çok teşekkür ederiz.




Dermo-kozmetiğin tecrübeli markası Pierre Fabre,  hepimizin bayıldığı Avene, Klorane ve Elancy ürünlerinden oluşan harika bir paketle bizimle oldu. Birçoğunu denemeye başladığım ürünlerin yazıları hazırlanıyor :)




Ürünlerini ne kadar sevdiğimi burada yazmıştım. Bloggerları hep destekleyen Dermadolin yine güzel ürünlerinden oluşan bir paketle yanımızda oldu. 



Sunduğu fırsat kampanyalarıyla anne,bebek ve çocuk ihtiyaçları için güzel seçenekler sunan online alışveriş mağazası Unnado "Anneler Günü" buluşmamızda bizi yanlız bırakmadı. Nivea ürünlerinden oluşan güzel bir çanta ve indirim kuponlarıyla bizimle oldu. 



      
HC HAIR CARE      
Blogger dostu bir diğer sponsor firmamız da HC Hair Care oldu. Saçlarım için vazgeçilmez markalarımdan biri olan HC Hair Care ürünleriyle ilgili yorumlarımı blogda paylaşmıştım. Sırada henüz denemediğim Volume Şampuan var :)

 Profesyonel Cilt Bakım Serumu ile Balmazon etkinliğimizde bizimleydi. 
 Denemeyi çok istediğim bir üründü ve maalesef ilk denemem acı bir sürprizle gerçekleşti kısacık da olsa paylaşmam lazım. Etkinlik günü elimi saç maşasına yapıştırdım, acısını tahmin edersiniz.O acı ve telaşla ilk elime gelen bu serum oldu. Pekçok özelliğinin yanında yanıklara da iyi geldiği yazıyordu. Elime boca ettim ve üstüne buz kalıbı koyup yola çıktım. Neredeyse 2 saat kadar sonra sevgili Ankara Etkinlik  medikal bir ilaç da getirdi ve sürdü. Ancak ilk müdaheleyi bu serumla yapmış olduk ve akşama elimde ne su toplaması, ne acı hiçbirşey yoktu. Bakalım cildimdeki etkileri ne olacak. 

      

 MUTLU MUMLAR
 MutluMumlar  bu güzel mumlarıyla bu özel günümüzde  bizimle oldu, etkinlikte masamızı sonrasında da evimizi güzelleştirdi. (instagram: @mutlumumlar)


Kişisel Bakım Marketi deyince aklıma ilk gelen isim Gratis. Bu özel günümüz için SPLAT diş macunları gönderdi. 



Blogger dostu BEBAK  gül kokulu el kremleriyle bizimle oldu. 

      


Doğal organik kozmetik ve bakım ürünleriyle çok sevdiğimiz Fresh Line, bizi hiç yanlız bırakmaz. Yine çekilişimiz için çok tatlı hediye paketleri verdi. Sevgili Shewgy ve Sevgi'nin Makyaj Defteri günün şanslıları oldu. Ürünlerin yorumları onlardan gelecek :)

     
Tanaçan kozmetik davetli bloggerlarımız için indirim çekleri yolladı. 



Metis Poliklinik çekilişle verilmek üzere Cilt Bakımı hediye etti. Metis benim gitmekten keyif aldığım, stresten arındığım ve uygulamalarını beğendiğim bir yer. Yolunuz düştüğünde uğramanızı tavsiye ederim. 


FİMOYA
Çekilişle verilmek üzere el yapımı takılar hediye ettiler. (instagram: _fimoya_)

        


Değerli şair/yaza RÜYA TOKGÖZ  son çıkan kitabını bizler için imzalayarak gönderdi. Etkinliğimizde bizimle olmak istiyordu ancak annesinin rahatsızlığı sebebiyle  gelemedi. Kendisine hem geçmiş olsun dileklerimi, hem de teşekkürlerimi iletmek isterim. 
Kitaplarını alan bloggerlarımızdan kitap yorumlarını merakla bekliyor :)



Son olarak dünkü yazımda yer verdiğim  Purple_events 'a ,  Burcu ve Fulya'ya hazırladıkları harika tasarımları ve bloggerlarımıza hediye ettikleri güzel nar'ları için tekrar teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık.

   







Etkinliğimiz ile ilgili detaylar instagramda 
 #NilgünveDemetle  #heranneözeldir 
etiketleri altında paylaşılmaya devam ediyor :) 


26 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik olduğu çok belli, tebrik ederim. Bu etkinliklere katılmak için ne yapmamız gerekiyor merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz Ankara'da ulaşabildiğimiz, düzenli bloğunu güncelleyen blogger anne ve anne adaylarımızı davet ettik. Yeni arkadaşlarımıza da mutlaka yer vermeye çalışıyoruz. Siz Ankara'da mısınız?

      Sil
  2. Şahane bir etkinlik olmus tebrikler bundan sonraki etkinliklerinizde blogger dostlarimiza katkida bulunmak icin bloglarinin duzenlenmesi yenilenmesi blogu olmaysnlar icin ise yepyeni bir web sayfasi kurulumu olarak sizlere destek verebilirim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevinirim. Sizinle mutlaka haberleşiriz, teşekkürler ve sevgiler

      Sil
  3. Güle güle kullanın Nilgüncüm benim de çok severek kullandığım ürünler çoğu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler İrem'cim, birbirimizden görüp öğreniyoruz , öperim çok

      Sil
  4. Çok güzel bir etkinlik.. Çok hoş insanlar bir arada..:) Hediyelerinizi güle güle kullanın...:) Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  5. Keyifli bir etkinlik olmuşa benziyor:))

    YanıtlaSil
  6. nilgün'cüm ve demetle bizlere harika ev sahipliği yaptınız ürünler kullanıma açıldı bile :) denendikçe blogda yerini alacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Sevgi'cim, iyi ki geldin...ürün yorumlarını da merakla bekliyoruz :)

      Sil
  7. Herkes çok mutlu görünüyor. :) güzel bir etkinlik olmuş. Orada olmayı isterdim. Benimde yeni bir bloğum var. Göz atarsanız sevinirim :) (apaydindunyam.blogspot.com.tr ) ankara etkinliklerinde görüşme dileğiyle :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayırlı olsun bloğunuz, takibe aldım. Görüşmek dileğiyle, sevgiler

      Sil
  8. dolu dolu ve çok keyifli bir etkinlik olmuş takrarları nasip olsun:)

    YanıtlaSil
  9. güzel bir etkinlik olmuş sevgiler Lezzet tramvayı

    YanıtlaSil
  10. Emeğinize sağlık canım süper olmuş ;)

    YanıtlaSil
  11. anneler gününde bol hediyelerle mutlu bir ortamdan dönmüşsünüz iyi günlerde kullanın keyfiniz daim olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, sevgiler :)

      Sil
  12. cnm çok güzel bir etkinlik olmuş :) ellerinize emeklerinize sağlık. gelemedim ama o günün sıcaklıgını yazınla hissettim. kocaman öpüyorum..görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir etkinlik olmuş.Hediyelerinizi güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  14. ben de çok teşekkür ediyorum hem kendi adıma hem purple events adına etkinlikte bize yer verdiğiniz için :*
    yazıları okumaya ve kendi yazımı yayınlamaya anca fırsat bulabildim :(

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel ve eğlenceli geçmişti, ne güzel oldu, ne güzel buluştuk :))

    YanıtlaSil