LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

9 Mart 2010

MAC Prep+Prime Lash Base




Kirpiklerimden hoşnut olmadığımı her fırsatta belirtiyorum. Upuzun ve gür kirpiklerim olsun isterdim doğrusu. Bu konuda pekçok ürün de denedim ancak pekbirşey farketmedi. İyi bir rimelle sorunu çözerim deyip birçok marka denedim. Yeri gelmişken kullandığım rimelleri de kısaca yazayım (bu konuda gayet geniş içerikli bir post hazırlıyorum), şu sıralar en severek kullandığım Loreal Voluminous. Lancome'un Hypnose ve Fatale'i gözüm kapalı alabileğim rimeller. Lancome'un titreşimli Oscilation'u da güzel, topaklanma yapmıyor ve uzatıyor. C.Diorshow güzel dolgunlaştırıyor ancak kocaman fırçası nedeniyle ben her yere bulaştırıyorum ve tekrar temizle falan uğraşmak istemiyorum (dün bahsettiğim renkli rimelinin fırçası süper hakkını yemeyelim).

Sonuç olarak bu kadar çalışmanın sonunda farkettim ki iyi bir maskara bazıyla bu sorunumu çözebilirim. Niye doğruca MAC'a gitmedin diye gülmeyin, ben bu kirpiklerle kaç yıldır uğraşıyorum:)

Kirpik maşasıyla kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra güzelce MAC Prep+Prime Lash'ı sürüyorsunuz. İlk başta bembeyaz olan rengi bir süre sonra hafifçe şeffaflaşıyor. Üstüne istediğiniz rimelinizden iki kat sürün, güzelce tarayın ve sonra unutun. Bütün gün ne şekli, ne rengi bozulmadan kalıyor. Çıkarması da gayet kolay, yapış yapış olmuyor, kolayca temizleniyor.

Şöyle şahane bir kirpik makyajı nasıl yapılır diyorsanız JustMakeUp'ın Hamarat Diva'da yazdığı bu yazısını mutlaka okuyun derim.






5 yorum:

  1. Selam Nilgün,avonun super shock maskarasıda küçümsenmeyecek cinsten..kuzenim avonun temsilciliğini yaptığından ben şu an onu aldım kullanıyorum,hem dolgunlaştırıoo hem uzun gösterio tavsiye edebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Slm Ayşe'cim, bazı problemler yüzünden Avon ürünleri kullanmayı bırakmıştım ancak tekrar denemeyi düşünüyorum.Bu rimelin güzelliğini birçok kişiden duyuyorum. Tavsiyen için tşk. ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım ..Yaratıcı blogger ödülün var :)
    http://shewolfcosmobeauty.blogspot.com/2010/03/yaratc-blogger-odulum.html

    YanıtlaSil
  4. sana ödül gönderdim canımm:)
    http://chunlibeautyspot.blogspot.com/2010/03/yaratc-blogger-odulum.html

    YanıtlaSil
  5. SheWolf ve Chunli'ciğim çok çok teşekkür ediyorum ikinizi de...çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil