LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

27 Mart 2013

DIADERMINE High Tolerance Serisi





Diadermine'den denemem için gönderilen High Tolerance serisiden bu yazımda bahsetmiştim. Yaklaşık 10 gündür ürünleri kullanıyorum. 
Artık yorumlayabilirim :)
Bu seri birçoğumuzun ve benim  de en büyük şikayetim olan hassas  ve kolayca alerjik reaksiyonlar gösterebilen  ciltler için  geliştirilmiş.


Hassas ve düşük toleraslı cilt problemi çoğunlukla genetikdir. Ancak yanlış cilt bakımı, çevresel etkenler, nemsizlik gibi sebebler bu sorunu tetikler, kızarıklık,pul pul dökülme, kaşınma gibi rahatsızlıklar ortaya çıkar. Bu aşamada kullandığımız ürünün içeriği çok önemli. Parfümler, renklendiriciler, bazı  koruyucu maddeler cildimiz için oldukça zararlı olabilir. 

İşte bu seri  hassas ve düşük toleranslı ciltleri bile kolayca tolere edilebilecek ve zarar vermeyecek içeriklere sahip.Hiçbir ürünü paraben, silikon ve parfüm içermiyor. Avrupa Alerji Araştırma Vakfı ile birlikte geliştirilmiş ve test edilmiş.
Ürünlerimize gelirsek:


Diadermine High Tolerance Makyaj Temizleme Jeli sanırım bu seride tekrar kullanmayacağım tek ürün. Çünkü benim yaptığım makyajları çıkarmaya maalesef yeterli gelmiyor. Jel formunda, yağsız bir yapısı var. Parmaklarınızla veya pamukla cildinize sürüp yine pamukla temizleyerek yıkıyorsunuz. Bu ürünü makyajımı temizleyiciyle çıkardıktan sonra cildimi temizlemek üzere değerlendirmeyi düşünüyorum Çünkü cildimi kesinlikle kurutmadı. Belki  çok hafif makyajlarda veya makyaj yapılmayan günlük cilt bakımlarında da tek başına kullanılabilir. Hassas göz çevresi için de uygun. (Tavsiye edilen tüketici fiyatı 14,90TL) 







Diadermine High Tolerance Ultra Nemlendirici Gündüz Kremi, oldukça güzel bir nemlendirici krem. Çabucak emiliyor, makyaj için beklemenize gerek kalmıyor. Ayrıca cildim gün boyu nemini korudu, yumuşacık kaldı.(Tavsiye edilen tüketici fiyatı 19,90TL)
Diadermine High Tolerance Yoğun Besleyici Gece Kremi ise  bitki özleri ve besleyici içeriğiyle cildimizin gece boyunca yenilenmesini ve güçlenmesini sağlıyor. Sabahları  oldukça tazelenmiş ve rahatlamış bir ciltle uyandım. (Tavsiye edilen tüketici fiyatı 19,90TL)
Gündüz ve gece kremi 25 yaş ve üstü için uygun.






Diadermine High Tolerance Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi ise 30 yaş üstü için formüle edilmiş.  Bitkisel özler, nemlendirici ve besleyici içeriklere ek olarak , cilt esnekliğini arttırarak kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltan oligopeptitler içeriyor. Bu kremi yoğun makyaj yaptığım ve özellikle daha yorgun olduğum günlerde yüzüme ve boynuma uyguladım.  Daha yoğun bir yapısı olmasına rağmen yine kolayca emildi. Sivilce, vs. hiçbir problemle karşılaşmadım. Ertesi gün oldukça dinlenmiş ve rahatlamış yumuşacık bir ciltle uyandım. (Tavsiye edilen tüketici fiyatı 29,90TL)







Temiz içerikleri, kokusuz olmaları,  cildimde bıraktığı olumlu sonuçlar ve çok uygun fiyatları nedeniyle  tekrar alacağım ürünler. Diadermine BB Kremle'le ilgili yorumlarım az sonra :) Teşekkürler Diadermine!

3 yorum:

  1. 19 yaşndym ve bu gece kremini kullansam ne olur

    YanıtlaSil
  2. Ben de 18 yaşındayım ve nemlendirici gece kremini 25 yaş üstü olduğuna dikkat etmeden almışım :( Şimdi kullanmaya korkuyorum. Yaşlanma karşıtı değil ama kullansam zararlı olur mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba iki yoruma da aynı anda cevap vermiş olayım. Yanlış bilgi vermemek adına sorunuzu markanın ürün müdürüne ilettim. Bu kremlerin arkasında 25+ yazsa da 20 yaş üstünün , içeriklerinde hiç zararlı madde olmaması nedeniyle rahatlıkla kullanabileceğini belirtti. Ancak 18 çok genç bir yaş olduğundan daha temel nemlendiriciler kullanmanızın yeterli ve uygun olacağını belirttiler. Benim kişisel görüşüm ise, eğer cildinizde özel bir probleminiz yok ise gece kremi kullanmayı 25-30 yaşından sonra duşunmeniz. Sevgiler,

      Sil