LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

13 Mart 2013

İndirimde benim payıma düşenler:Rimmel Apocalips & Kate Moss



8 Mart indirimi genel olarak bekleneni karşılamadı.  Kendi adıma çok almak istediğim birşey yoktu aslında, hatta Mayıs'a kadar birşey almadan durabilsem çok da iyi olur :) Ancak yolumun üstünde olduğundan Tunalıhilmi Gratis'e ve haftasonu Panora Watsons'a uğramadan edemedim.
Gratis'te açıldığından beri pek birşey bulamıyorum zaten. Daha doğrusu TheBalm ve Essence ürünleri sanıyorum ilk açıldığı gün geldi ve hiç yenilenmedi. Essence'e arada sırada 3-4 tane yeni ürün koyuyorlarsa da ben yetişemiyorum.  Koleksiyon bölümü genelde boş. Sonuçta Gratis'ten hiçbirşey almadım (ama içimi dökmüş oldum :)
Watsons'a Pazar akşamı gittim ve tüm reyonlara yeni ürünler konmuştu. Rimmel'de ikinci ürüne  %50 indirim vardı.Herkesin büyük aşkla anlattığı Rimmel Apocalips rujları denemek için iyi bir fırsat dedim. Yanına bir de KateMoss serisinden 1 ruj ekledim. Bunlarla yetinebildiğim için kendimi tebrik ettim :))

Önce Apocalips'lerle başlayalım.
Birçoğunuzun bildiği gibi Apocalips rujlar, yoğun renk verme özelliğine sahip gloss görünümlü, kremsi yapıda bir çeşit sıvı ruj. 




101 CELESTIAL










401 AURORA 






400 BIG BANG (en çok bunu beğendim)








Beğendiğim yönleri, 
-Ambalajı çok güzel.
-Fiyatı, bu kalitedeki bir ürün için çok uygun. (12,99 TL)
-Yapış yapış olmamalarını sevdim, saçınız dudağınızda dolaşmıyorsunuz.
-Süngerli aplikatörü güzel. Özellikle sertliği ve hafif köşeli olması rujun uygulanmasını kolaylaştırıyor. 
-Çok fazla mat  bir görünümü yok, ancak glosslar gibi ıslak görünüm de vermiyor, bence tam kıvamında.
- 15 farklı rengi var (eğer hepsini birarada bulabilirseniz şanslısınız :)  her cilt tonuna uygun ve herkesin beğenebileceği güzel renkler var.

Beğenmediğim yönleri,
- Kokusu ! kötü bir koku değil meyveli gibi, hatta  zamanla ilk açıldığı andaki yoğunluğu kayboluyor ama ben sevmiyorum kokulu rujları. 
- Kremsi yapısı nedeniyle dudağınızın çizgilerine doluyor. Eğer kuru dudaklarınız varsa peeling, vs gibi bakımları yapıp uygulamak lazım.
- Yapısından dolayı kalıcı değil. Çok çabuk bulaşıyor ve sık sık yenilemek gerekiyor. 



Sonuç olarak hayatımın vazgeçilmez ruju değil,  ancak bu fiyata alabileceğiniz  en güzel ruj olabilir. Sevdiğiniz bir renge mutlaka şans verin :)


8 yorum:

  1. 401 Aurora ne kadar güzel durmuş dudağında... Ve evet, Big Bang'in rengi çok çok güzel bir kırmızı! Güle güle kullan, sevgiler! Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) 401 ambalajında daha koyu duruyor ama sürünce tam dudak rengimi aldı, sürdükçe sevdim ben de :))

      Sil
    2. çok yakışmış

      Sil
  2. İlk iki renge bayıldım. Senin dudaklarında çok güzel şekilli bu nedenle kırmızıda cok hos durmus. Bu ara bloglarda hep bu ürünü goruyorum daha deneme fırsatı bulamadım ama cok merak ettim. Sevgiler Begüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senden duymak ne güzel :))dudaklarım incedir aslında pek memnun değilim ama kalem falan idare ediyorum..denediğinde senin yorumlarını da okumak isterim.sevgiler...

      Sil
  3. Ne güzel şeyler almışsınız ♥ Dudaklarınız da çok güzelmiş, çok güzel durmuş hepsi ^^

    YanıtlaSil