LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

2 Nisan 2013

Diadermine Lift+ BB Krem




Diadermine'den gelen hediye paketimin içinde "Türkiye’nin ilk yaşlanma karşıtı cilt kusursuzlaştırıcısı" olarak sunulan Lift+BB krem de vardı.

Rengi benim için çok koyu olduğundan normal günlerde kullanmam mümkün değildi. Ancak haftasonu evdeyken kullanıp etkilerini test edebildim:)

Bildiğiniz gibi BB kremler cildi renklendirirken aynı zamanda  tedavi ediyor ve cildi besliyor.



Diadermine Lift+BB krem de açıklamasında  şöyle diyor: 


Diadermine Lift+BB krem mükemmel cilt için 6 etkiyi bir arada sunuyor.

Sıkılaştırma+Pürüzsüzleştirme+Kusurları Düzeltme
Ultra sıkılaştırıcı etki ve güçlenmiş cilt yapısı için kollajen üretimini derinlemesine yeniden destekler.

Cilt Tonunu Eşitleme+Aydınlatma+Canlandırma
Migkro-Mineral pigmentlerle zenginleştirilmiş  cilt kusursuzlaştırıcı krem cilde ışıltısını yeniden kazandırırken cilt kusurlarını da gizliyor.

Diadermine Lift+BB  bu 6 özel etkinin yanı sıra, diğer BB kremlerden farklı olarak yaşlanmaya karşı da cildimizi koruyarak, anti-aging etkisi de gösteriyor.

Yaş ilerledikçe azalan kolajen miktarı cildin kırışıklık oluşumuna karşı daha savunmasız hale gelmesine neden oluyor. Sıkı ve kırışıksız bir cilt için hayati önem taşıyan kolajen, cilde uygulanan bakım kremleri ile desteklenmelidir.Diadermine Lift+BB krem de, içerdiği kolajen yapılandırıcısı ile kolajen üretimini derinlemesine yeniden destekleyerek; cildin sıkı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor.


BB kremlerin uygulanma şekli çok önemli!
Öncelikle mutlaka cildiniz temiz olmalı. Yağlı ve kirli bir cilt, sonucu olumsuz etkileyebilir. Yüz temizleme jeliniz ya da sütünüz ile yüzünüzü temizleyin, ardından tonik kullanarak gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayın. Tonik kullanarak kremin gözeneklerinizi kapatmasını engellemiş olursunuz. Cildinizin ihtiyacına göre nemlendirici kullanabilirsiniz. 
Eşit bir dağılım için sünger ya da fırça kullanmanıza gerek yok. Önce yeterli miktarda BB kremi işaret parmağınızı sıktıktan sonra alnınıza, burnunuza, yanaklarınıza ve çenenize, her defasında kremi bir miktar daha alarak, parmağınızı dokundurun. Ardından burnunuzun üstünde dikey, diğer bölgeler için dairesel hareketlerle kremin cildinizde eşit dağılmasını sağlayın. Bu adımları takip ederek, doğru uyguladığınız BB krem sayesinde cildiniz, adeta bir bebek cildi gibi görünecektir





Diadermine Lift+ BB krem ile ilgili kişisel yorumlarıma gelirsek:

- Bana gönderilen renk orta-koyu ton. Bana çok çok koyu geldi. Ancak açık tonu da benim için uygun değil. Bütün BB kremlerin genel olarak sorunu bu sanırım. Birkaç marka dışında açık tenliler için uygun renk yok. Ancak, buğday tenli veya yazın bronzlaşabilen ciltler için renkler gayet uygun olabilir. 
Ben bu kremleri seviyorum ve kullanmak istiyorum bu nedenle firmalardan renk çeşitliliğinin çoğalmasını özellikle istiyorum !!!



- BB kremlerin en sevdiğim özelliği cildimi yumuşacık yapması, bu kremde de geçerli. Nemlendirici üstüne uyguladığım da bütün gün cildimin yumuşaklığını hissedebiliyorum.

- Cildinize sürerken çabuk hareket etmeniz lazım. Çabucak kuruyup sabitleniyor. Cildi sıkılaştırma özelliğini de hemen hissediyorsunuz.  Benim cildimde tüm gün bozulmadan kaldı (evet bütün bir Pazar günü Arap bacı kıvamındaydım)

- Kapatıcılığı hafif seviyede. Orta kapatıcılık isteyenler için yeterli gelmeyecektir. Ancak özellikle yazın ben cildime yoğun kapatıcılar sürmek istemiyorum, bu nedenle bu tarz kremleri daha çok kullanıyorum.

- Fiyatı çok uygun. 50 ml. fiyatı 16.90 TL

Sonuç olarak ben çok uygun fiyatları, temiz içerikleri ve cildime zarar vermeden, herhangi bir soruna yol açmadan  bakımını yapması nedeniyle Diadermine ürünlerini seviyorum. 

2 yorum:

  1. Evet rengi çok koyu
    uzun zamandan beri ben de denemek istiyordum...
    İyi günlerde kullan arkadaşım........

    YanıtlaSil