LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

20 Nisan 2013

HC Complex ve HC Ovex Saç Bakım Ürünleri



Bu ürünü reklamlardan, Lila kutudan falan hep duyuyordum ancak gerçek anlamda merak etmemi sağlayan ve denemeye karar vermem  Makeupstyler blogu sayesinde oldu.


Saç bakımı konusunda oldukça hassas olduğumu her fırsatta söylüyorum. Saçlarım hem uzun hem de yıllardır  röfleli, bu yüzden bakımına ekstra özen göstermem gerekiyor. Belki bu bakımlar sayesinde mevsim değişimlerinde yaşadığım dökülme problemi dışında özel bir sorunum yoktu. Ancak  bu sene, belki boyunun da ekstra uzamasından ve dengesiz beslenmemden ve tabiiki hergün kullandığım saç maşasından dolayı saçlarımın cansızlaştığını ve çok döküldüğünü hissettim. 

Yaklaşık 1,5  ay önce  Makeupstyler'da detaylarıyla okuduğum bakım kompleksi HC Complex'i ve hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi olan HC Ovex'i kendi sitesinden sipariş verdim. 
Hemen tel. arayıp teyid ettiler. Kargom sipariş verdikten 1 gün sonra elime sorunsuz ulaştı. 

Sitede ürünlerle ilgili tüm detaylar mevcut, burada ayrıca anlatmayacağım. 
HC Complex kutusunun içinde 2 adet boneyle birlikte geliyor.



Nasıl uyguladığıma gelirsek:



HC Complex içeriğinde hiç kimyasal barındırmayan bir bakım yağı. Kuru saçınıza, parmak uçlarınızla önce saç derinize masaj yaparak, sonra tüm saçınıza yedirerek uyguluyorsunuz. En az 45 dk beklemeniz gerekiyor. Haftada 2 gün uygulanabiliyor. Ben banyodan önce saçıma sürüp 1 saat kadar bekletiyorum. Sonra şampuanınızla saçınızı yıkadığınızda kolayca arınıyor.  Birkaç kullanımdan sonra bile saçlarınızdaki canlanmayı, yumuşaklığı farkedeceksiniz. Saçların uzamasını hızlandırdığı da doğru. Hatta benim tüy gibi bebek saçlarım çıkmaya başladı :)



Bu yağı kaş/kirpik güçlendirmede kullananlar da vardı. Ben de kirpiklerim için kullanıyorum. Gözü yaktığı için göz içine kaçırmamaya dikkat ederek temiz bir rimel fırçasıyla kirpiklerime uyguluyorum. Henüz uzamadılar ama kesinlikle güçlendiler :)
Yaz tatilinde deniz/güneş yüzünden yıpranan saçlarım için de kurtarıcım olacağını düşünüyorum.




HC Ovex ise hızlı saç kurtarma ve canlandırma için kullanabileceğiniz bir krem. 2'li ve 10'lu paketler halinde satılıyor. Bir tüp uzun saçlarda bir kere, kısa saçlarda iki kere kullanılabiliyor. Benim saçım neredeyse belimde ona rağmen bir tüp bana fazla geldi. İki kerede kullandım. Özellikle boya/röfle gibi işlemlerden yıpranan saçlar için çok yararlı olacağını düşünüyorum. 


Haftada iki kere kullanılması öneriliyor, çünkü etkisi uygulama sonrası 2-3 daha devam ediyor. Uygulama şekline gelince yıkanmış temiz saçınıza (saç derisi hariç) kremi yediriyorsunuz. Yaklaşık 5 dakika beklettikten sonra suyla, çok fazla olmamak kaydıyla duruluyorsunuz. Saçınızı ağırlaştırmadan canlandırıyor, yumuşatıyor, parlatıyor. 



Ben  haftada bir gün HC Complex'i bir gün de HC Ovex'i kullanıyorum. Kendimce bu şekilde bir kür sistemi geliştirdim :)

Herkesin sağlıkla parlayan canlı, gür saçları olması dileğimle :)))


7 yorum:

  1. Nilgüncüm, ben HC bakım kompleksiyle yanmış ve hiç uzamayan saçlarıma çare buldum. İnanılmaz memnun kaldım. Gelmiş geçmiş en iyi saç bakım ürünü bence... Güle güle kullan sende, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demetcim senin yorumlarını da okudum..tşk. ederim, sevgiler...

      Sil
  2. gerçekten çok merak ettim mutlaka denicem bu ürünü özellikle yazın havuzdan ve güneşten saçlarım çok yıpranıyor güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tşk. ederim,umarım memnun kalırsın

      Sil
  3. altı aydan bu yana kullanıyorum çok memnunum.saçlarımdaki dökülme oldukça azaldı nefes alan canlı saçlarıma yeniden kavuştum pahallı olmasına rağmen kullanmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. memnun kalmanıza sevindim, ürün miktarı çok, uzun süre gidiyor bu nedenle fiyatı karşılıyor ..sevgiler :)

      Sil
  4. teşekkür ederim:) kesinlikle cam şişe çok daha güzel ve sağlıklı, yaza doğru sipariş edeceğim yeniden ...

    YanıtlaSil