LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Mart 2010

Ben bu ojelere bayıldım: Flormar 394!


Sevgili Öykü , Zuzu ve MarjoontheBlog'un şahane blogları yüzünden oje delisi oldum çıktım. Her sabah acaba bugün ne sürmüşler diye büyük bir merakla bakıyorum. Kullandıkları ojelerin büyük bir kısmını yurtdışından sipariş vermek ve dolayısıyla beklemek gerektiği için, bizde en yakın ne bulabilirim diye sürekli oje standlarını dolaşır oldum.

8 Mart indiriminde Flormar'ın simli ojelerinden aldığımı daha önce yazmıştım. Beyaz olanı beğenmedim ama gümüş ve altın sarısı olanlara aşık oldum. Hele bu altın sarısı, resimde yeterince belli olmasa da ışıkta öyle nefis ışıldıyor ki günlerdir başka renk süremiyorum. Zaten asla bozulma veya soyulma gibi bir problemi yok. Çıkartırken biraz zorluyor ama hem alta hem üste ince bir cila sürüyorum bu da işimi kolaylaştırıyor.

Bu sim merakımın sonu nereye gider bilmiyorum :)

5 yorum:

  1. altın sarısı olan çok güzel gözüküyor, denemeliyimm...

    YanıtlaSil
  2. Aaaa bu ucunden bende de var :) Hatta gumus olani Alix Avien'in bir ojesiyle karsilastirmistim blogta, aynisi cikmisti. Beyaz olana gelince, koyu renk ojenin ustunde dene, cok guzel olacak bak!

    YanıtlaSil
  3. Lydia, evet kesin dene..
    Öykücüğüm sende görüp almıştım zaten :)) beyazı sevmemiştim ama akşam derhal deneyeceğim koyu renkte!

    YanıtlaSil
  4. ben de bunları hedonist queen'in sitesinde görmüştüm :) aldığım yerde sarı olanı yoktu ama diğer ikisinden aldım, gayet güzeller :)

    YanıtlaSil
  5. Cok guzellermis,anlasildi ben gelince 10larca oje alip eve donucum :)
    Bu arada Oyku'ye tamamen katiliyorum. Bunlari diger renklerle beraber kullanirsan, cok degisik renkler elde edebilirsin :)
    OPtum seni

    YanıtlaSil