LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

1 Mart 2010

dipteyim..sondayım..galiba depresyondayım!!!!


İşyerimde öyle tatsız günler geçiriyorum ve moralim öyle bozuk ki artık sabahları işe gitmek tam bir işkence..bu da geçecek ,sen neler atlattın, sabret diyerek kendime telkinde bulunmaya çalışsam da yeterli gelmiyor demek ki vücut tepki vermeye başladı..acaip döküntüler yüzünden doktor kutu kutu ilaçlar, kremler verdi..haftasonu onlarca DVD ve kitapla kendimi eve kapatmayı düşünüyordum ki kardeşim Liva'nın waffle'ı moral bozukluğuna çok iyi gelir diyerek beni zorla dışarı çıkarttı...gerçekten o kadar güzeldi ki hiçbirşeyi düşünmeden yüzbinlerce kaloriyi mideye indirdik...üstüne bir de sinema+popcorn yapınca birazcık toparlandım..
Sonra ne mi oldu...Tamam, bu hafta güzel geçecek diye kalkıp işe geldim ama adam taptaze cinslikleriyle gene beni dibe vurdurmayı başardı...en kısa sürede buradan kurtulup size bunu müjdelemeyi ümit ediyorum...

12 yorum:

  1. işte huzursuz bir ortamda çalışmak çok kötüdür bilirim umarım en kısa sürede daha iyi bir işte olursun ama waffle şahane :)

    YanıtlaSil
  2. kaçımız işimizden yüzde yüz memnunuzki her işyerinde en az bir cins çıkıyor inan ve bence dert etme kendine, olan sana olmasın cnm..;)

    YanıtlaSil
  3. insanları dibe vurmaya çalışanlar,kendileri en dipte olup bunun acısını başkalarından çıkarmaya çalışanlardır. boş ver canım sıkma canını sende onla kafa bul o patlasın.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ooo bu fotolar çok fena :)
    dilerim durum duzelir ;)

    YanıtlaSil
  5. canım çok zor bir durum iş yerinde tatsızlık ama sabretmek gerek ve de hiç belli etmemek çünkü karşı taraf anladıkça üzerine geliyor.Dilerim bu tatsız günler çabuk geçer

    YanıtlaSil
  6. sinir bozucu bi durum Allah biran önce kurtarsin bu isini aratmiycak guzel bi is bulursunda isitifa edersin :)

    YanıtlaSil
  7. Aynı duygular içindeyim.. Umarım çok yakında mutlulukla gittiğiniz, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan bir işiniz olur.. Benim de öyle olsun diye diliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...

    YanıtlaSil
  9. işyerinde 8saatte geçirilen bir ortam evden cokdaha fazla ve huzur cok önemli cidden. Umarım düzelir kısa zamanda, Waffle cok cezbedici

    YanıtlaSil
  10. en kötü sey kendini mutsuz hissettiğin bir yerde çalışmak verimin de azalıyor öyle bir duruma geliyor ki insan işten nefret eder halde buluyor bir anda kendini.. umarım bir an önce düzelir veya güzel bir iş bulursun.

    YanıtlaSil
  11. aynen dediğin gibi Handan'cım, sabah işe gelmek işkence haline dönüştü...inşallah kurtulucam yakında !

    YanıtlaSil
  12. ıyyy nefret geliyor insana biliyorum ben de yaşadım yaşıyorum hele o tazeliği bitmeyen cinslikler yapanları hep taze kalsınlar diye 25000 derecelik fırına atmak istiyorum,boşver tatlım,hayatını sürdürmeye bak,sallamadığını da belli et,ben çok becerebiliyorum ya akıl veriyorum o yüzden:)))

    YanıtlaSil