LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

13 Mart 2010

Eyliplex-2 Eye Lift+Circle Reducer Göz Kremi



Üyesi olduğum Denemekbedava sitesinden sadece Sephora'larda satılan "Eyliplex-2 Eye Lift+Circle Reducer" göz kremini göndermişler ve deneyerek yorumlarımı yazmamı istemişlerdi. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Doğruyu söylemek gerekirse, göz çevremde problem yok diyerek uzunca bir süre özel bir göz kremi kullanmayı bırakmıştım.. Ancak geçen sürede allerji problemi, damlalar, lens ilaçlarım, bilgisayar falan derken ciddi bir kuruluk başladı. Kuruluk ve nemsizlik demek ince çizgiler ve kırışıklar demek. Düşünmek bile istemiyorum, bu nedenle bu konuyu atlamadan erkenden önlem almak gerek.


Sephora’nın "Eyliplex-2 Eye Lift+Circle Reducer" kremi hem gündüz hem de gece kremini birlikte sunduğu için son derece pratik, taşınması kolay, iki farklı formülü sayesinde, farklı sorunların bakımını 24 saat boyunca devam ettirebiliyor.

Gündüz kremi jel formunda, içeriğindeki yeşil çay, kafein, E ve C vitamini gibi antioksidanlar, göz çevresine anında ışıltı vererek canlandırıyor ve çizgilerin görünümünü azaltıyor. Sürdüğünüz anda ferahlık ve canlılık hissediyorsunuz.

Gece kreminin ise içeriğinde botanik özleri, mineral ve peptitler bulunuyor. Düzenli kullanıldığında göz çevresindeki halka ve morlukları azalttığı ve göz çevresini sıkılaştırdığı söyleniyor. Benim morluk problemim yok ancak kullandığımdan beri göz çevresi cildimin daha gergin ve diri durduğunu söyleyebilirim.

Ürünü kullananlar arasında yapılan araştırmaya göre %64’ü “derhal” sonuç aldıklarını, göz altı halka ve morluklarında % 20 azalma olduğu ve %56 sıkılaşma meydana geldiği açıklanmış. Ben bu tarz ürünlerin ancak düzenli kullanıldığında faydalı olabileceğini düşünüyorum.

4 yorum:

  1. şekercim bende mimin var :)

    YanıtlaSil
  2. göz altı morluğu kuzenimin en büyük sıkıntılarından.. % 20 fark yaratıyorsa gerçekten fena sayılmaz aslında!

    YanıtlaSil
  3. nilgün, kaçıncı bu gelen ürün maşallah sana:P

    YanıtlaSil
  4. Cecilia'cım tşk. ediyorum, akşam ilk işim kolyelerimi ayıklamak olucak :)
    Syhn'cım benim gözaltı morluk problemim yok, onun için bu konuda yorum yapmam doğru olmaz ama cildimi canlandırdı.
    Moda(e)ratör, walla öyle oldu dimi...aman nazar değmesin, iyi oluyor böyle sürprizler :)

    YanıtlaSil