LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

6 Mayıs 2010

yine mi geldi Anneler Günü :(


Annemi kaybettiğimden beri Anneler Günü yaklaşırken benim de içim daralmaya başlar..Gazeteleri, TV’leri, vitrinleri gördükçe duymamaya bakmamaya çalışırım..Hatta o gün evden bile çıkmam..Allah kimseye yaşatmasın herhalde evlat acısından sonra yaşanabilecek en büyük acı insanın annesini kaybetmesi.


8 sene oldu onu, adını bile anmak istemediğim o kötü hastalıktan kaybedeli..Ancak acısı sanki 8 dakika önce kaybetmişim gibi taze..Asla da azalmayacak biliyorum..Ama yaşayanlar beni gayet iyi anlayabilir, sadece birkaç dakikacık daha ona sarılabilmek için her şeyden vazgeçebilirim ..

Amacım bunları yazıp içinizi baymak değil..Radyoda Pınar süt'ün cıngılını duyunca kopuverdim işte "Bitek annem olsun bana bişey olmaz!"

Yanınızdayken annenizin kıymetini bilin..Sabahları saçınızı okşayarak uyandırmasının, hastayken yatağınıza çorbanızı getirmesinin, moraliniz bozukken dizine yatırmasının, uykunuzda üstünüzü örtmesinin, hatta sinirlendiğinde size bağırıp çağırmasının bile kıymetini bilin..
Boşverin hediyeleri falan, gidip sımsıkı kucaklayın doyasıya öpün, hatta benim için de öpün olur mu :)

18 yorum:

  1. Çok haklısın.

    Boğazımı düğümledim şu an.

    YanıtlaSil
  2. cnm benimm o kadar doğru bi mesaj verdinki eve gider gitmez dediğini yapıcam ama seninde annen hep yanında unutma...

    YanıtlaSil
  3. Seni o kadar iyi anlıyorum ki..

    Ben de annemi kötü hastalıktan kaybettim.

    Aynı şarkıda hüngürhüngür ağlıyorum..

    Hele bu hafta resmen atak geçirdim diyebilirim.

    Allah onları yattıkları yerde huzurlu etsin, ne diyeyim :(

    YanıtlaSil
  4. cnm bnm.. çok kötü oldum yazını okurken gözlerim doldu,boğazım düğümlendi.. gerçektende çok haklısın,çokk...

    YanıtlaSil
  5. *Lovebug, *Cecilia, *Makyaj Çantam, *xesrax , çok teşekkür ederim duygularımı paylaştığınız için ...

    YanıtlaSil
  6. bende bunun benzeri duyguları babalar günü yaklaşırken hissediyorum,16.sene olacak,acıları ne kadar zaman geçerse geçsin geçmiyor,dualarımız onlarla ve kalbimizde,allah affetsin,bazen neden ben diye isyan bile ettiğim oluyor,inşallah diğer sevdiklerimizle uzun yıllar nasip olur bizlere..

    YanıtlaSil
  7. çok güzel anlatmışsın bende aynı şeyi babalar gününden yaşıyorum
    hani demişsin ya ona bir kere daha sarılabilmek için herşeyi vermeye razıyım bende hep öyle derim sadece 10 saniye bile olsa babacığımı tekrar göreyim yeterki..

    söylediğin gibi anneciğime sımsıkı sarıldım sonra bir kezde senin için sarıldım anneme senin ve annen için...

    YanıtlaSil
  8. Ben de 6 yıl önce annemi kaybettim ama hastalıktan değil, ev kazası sonucu çok ani kaybettik. O zaman kardeşim de ben de küçük yaştaydık, şu anda hala etkilerini çok ağır şekilde üzerimde taşıyorum.
    Okurken benim de boğazım düğümlendi, hatta daha bugün düşündüm yine geldi o gün diye. Aynı şekilde ben de evden çıkamıyorum, tvyi, gazeteyi açmak istemiyorum.
    Pınar reklamını ise bir yıldan fazladır dinliyoruz, artık yayından kalksın istiyorum içimi acıtıyor..

    YanıtlaSil
  9. Sabah bebek yap hadi diye başladı annem yine kızdım ona bi yazı döşedim sen bunu yazınca tıkandım kaldım :( Mekanı cennet olsun annenin canım

    YanıtlaSil
  10. Bugün makyaj çantam buna benzer serzenişte bulunmuştu,onu okuduğumda da içim cız etti,şimdi de seni:/
    Ben de annesine değer vermeyip çok matah bişeymiş gibi o günde hediyeye boğup evlatlık görevini yaptığını sananlara karşıyım.
    O gün sizin yerinize sarılamayacağım bende uzaktayım ondan ama dualarım annelerinize olacak inanın....

    YanıtlaSil
  11. Çok haklısın gercekten içim acıdı yazını okudugumda, bazen hiç kıymet bilmiyoruz annelerimizin gidip sımsıcak öpücem hem kendim hem senin için =)

    Allah anneciğine bol bol rahmet eylesin.

    YanıtlaSil
  12. Gulinozz, elimizde olmadan bazen isyan etsek de gidenleri geri getiremiyoruz.. Babacığının da mekanı cennet olsun ve dediğin gibi hayattaki yakınlarımızın uzun sağlıklı ömürleri olsun
    Hedonist Queen,ani bir kayıp ne büyük şoktur tahmin edebiliyorum.Anneciğin huzur içinde uyusun..
    Stil Direktörüm, insan bazen duygularına yenik düşüyor ama bir de böyle yaşanan gerçekler var, güzel dileklerin için saol canım,
    Dikkat biyo var, kaybı olan herkes bugünlerde hassaslaşıyor, saol güzel dileklerin için,
    Handancım, çok çok teşekkür ederim, saol arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  13. Adsız, arkadaşım, çok teşekkür ederim...Ceciliacığım dediği gibi aslında hep yanımızdalar biliyorum..Tüm kayıplarımız huzur içinde, ışıklar,nurlar içinde yatsınlar...

    YanıtlaSil
  14. nilgün cüm, annen nur içinde yatsın canım ne kadar gerçek söylediklerin şu an kafamdaki herşeyi aldı götürdü, annemi görmeyeli aylar oldu ne kadar çok özlediysem onu o beni 5 katı özlemiştir eminim.
    keşke ömür boyu yanında olabilsem :(
    Allah kalan diğer sevdiklerine uzun ömürler versin.. hatta hepimizin sevdiklerine..

    YanıtlaSil
  15. Canım, Allah sabırlar versin. Annaciğinin mekanı cennet olsun. Bu seneye kadar Anneler Günü hep güzeldi benim için. Artık çok farklı bir açıdan bakıyorum bu güne. Çok kişinin canını yakıyor bu gün keşke bu kadar büyütülmese ve annesi yanında olmayan olamayan çocuklar da düşünülse. Her olayı abartmakta üstümüze yok :(
    Yürekten paylaşıyorum duygularını. Cecilia'nın dediği anneciğin hep yanında unutma.

    YanıtlaSil
  16. Neslihan'cım,saol cnm,maalesef herkes bunu birgün yaşayacak,önemli olan yanımızdayken kıymetlerini bilmek..
    Yeşimcim,çok tşk. ederim içten duyguların için...

    YanıtlaSil
  17. Canım mekanı cennet olsun annenin, çok duygulandım yazınla. Sen de onu hatırladıkça onun mutlu olduğuna ve hep seninle olduğuna eminim...

    YanıtlaSil
  18. ben çok duygusalım hiç dayanamam böyle şeylere.gözlerim doldu.allah sabırlar versin siz yaşadıkça anneniz nur içinde yatsın.ama şuna inanıyorum ki o sizin üzülmenizi istemezdi onun isteğini yerine getirmeye çalışın ve bi gülücük gönderin ona...

    YanıtlaSil