LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

13 Mayıs 2010

Coastal Scents Gloss: Strude on Nude


Coastal Scents ürünlerinden bir gloss'la bu seriyi sonlandırayım: Strude on Nude! . Sonraki iki siparişim de postaya kaybolduğu için başka birşey almıyorum şimdilik (bunu da her fırsatta yazıyorum çünkü verdikleri ukalaca cevaplar çok sinirime dokunmuştu:)
Ben açıkçası hiç beğenmedim. MAC glosslara iyi bir alternatif falan gibi yorumları görünce ısmarlamıştım. Alakası yok. Şimdi ambalajları değiştirmişler artık fırçalı değil sünger aplikatörlü ancak içeriğinde fark olduğunu düşünmüyorum. Bir kere çok küçük 2.7 gr, yani yaklaşık işaret parmağınız kadar. Fiyatı 5,95 $ . Benim seçtiğim renkle de alakalıdır tabii ki bu kadar da nude durmasın yani :)) Dudağınıza Bepanthen krem sürmüşsünüz gibi oluyor. Kısa sürede kenarlarda birikiyor falan.

Yine de daha tarafsız olmak adına size TiffanyD.'nin sitesinden aldığım swatchı da göstermek istedim. Benimki 2. gloss. Diğer renkler çok güzel görünüyor ama dediğim gibi gider Pastel'den Flormar'dan alırım , kargo ödemem, geldi gitti sorunu yok falan :)))

3 yorum:

  1. coastal'dan 2 kez sipariş vermiştim geçen yıl ama bi sorun çıkmamıştı. yeniden sipariş vermeyi düşünüyordum ki şimdi bu postu okuyunca aklım karıştı :( sanırım sipariş vermesem daha iyi. dediğin gibi burdaki ürünleri deneyerek görerek almak hem daha risksiz hem daha kolay.

    YanıtlaSil
  2. Hülya'cım Strawberry'den falan bildik markaları almak veya kaliteli yerli ürünleri almak daha akıllıca bence..kargoları düzenli gelenler de var ama benim üst üste iki paketim kayboldu.Başta çok ilgisiz davrandılar. Ben de bu durumda sanırım sizden tekrar alışveriş yapamayacağım dedim, bana verdikleri cevap: dünya üzerinde binlerce müşterimiz var, siz bilirsiniz oldu :))

    YanıtlaSil
  3. hımm yine de hoş bi cevap vermemişler. böyle giderse binlerce müşteri olacak onlarca müşteri :)))

    ben de strawberry gibi sitelerden alışverişi tercih ederim elbette. sadece böyle pek kaliteli olmayan pek bilmediğimiz ürünleri sipariş etmek için riske girmekten pek hoşlanmıyorum ben :)
    daha önce coastal'dan fırça ve eye primer aldım (bi de pigment testeri), pigment ve birkaç fırçayı beğenmiştim ama alınacak çok şey yok gibi sanki :)

    YanıtlaSil