LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Ocak 2014

Kampanyon.com ile online alışveriş daha kolay!



Online alışverişte zamandan tasarrufun adresi; kampanyon.com

İnternet üzerinden ürün satın almak anlamına gelen online alışveriş terimi internet kullanımının son on yıldaki inanılmaz artışının bir sonucu olarak hayatlarımızla yer etti. Online alışverişin her geçen gün popülerleştiği ülkemizde de alışveriş siteleri sayısı hızla artmakta. Yüzlerce site, on binlerce ürün arasından istediğimiz ürünü bulmak, fiyat konusunda karşılaştırma yapmak, sitenin güvenilirliğinden emin olmak gibi faktörler seçimlerimizi hızlı yapmamıza engel olmakta ve online alışveriş mantığına ters düşmektedir. Bu noktada karşımıza bize yardımcı olacak bir site olan kampanyon.com çıkıyor.



Siteye girdiğimizde karşımıza alışveriş alışkanlıklarımıza uygun olarak sıralanmış kategoriler çıkıyor ve veritabanında tekstilden, ayakkabıya, aksesuardan, kozmetiğe birçok sekmede indekslediği on binlerce ürün ile kampanyon.com hızlı online alışveriş konusunda tüketiciye kolaylık sağlayacağını garanti ediyor.

kampanyon.com satış bir yapan bir site değil. Özelliği tamamen alışveriş sitelerinden bağımsız olması ve bir alışveriş kataloğu gibi tüketiciye aradığı ürünün o esnada güvenilir online alışveriş sitelerinin hangilerinde, hangi fiyatla ve en önemlisi de hali hazırda olan hangi kampanyalarla sunulduğunu kişiye göstermesi. Yani objektif bir göz gibi bize fikirler vermesi.

Site bize bu fikirleri verirken, zamandan çok büyük tasarruf etmemizi sağlıyor. Daha açık bir örnekle anlatmak gerekirse; kişi x bir markanın y bir model ayakkabısını arıyor diyelim. Bu ayakkabıyı farklı sitelerde bulup, fiyat ve güvenilirlik karşılaştırmasını yaparken harcayacağı zamanı düşünün. Ancak kampanyon.com a girdiğinde ve arama butonuna aradığı markayı ve modeli yazdığında karşısına bütün seçenekler sunuluyor. Kişiye sadece seçim yapmak ve siteye yönlenmek kalıyor.

Sitenin tüketiciye sağladığı en önemli fayda ise indirim kuponları. Online alışveriş sitelerinin sadece kampanyon.com a sağladıkları indirim kuponları ile kişi alacağı ürüne kampanyon.com aracılığı ile yönlendiğinde bu indirim kuponlarından faydalanabiliyor.


kampanyon.com tüketiciye bildiği, alışveriş yaptığı büyük online alışveriş sitelerini fırsatlarla sunmasının yanında, bilmediği, hiç duymadığı güvenilir alışveriş sitelerini de öğrenme imkanı veriyor. Güvenilir sözcüğünün altını çizmek yerinde olacaktır. kampanyon.com un kişiye sunduğu sitelerin tümü online alışveriş açısından tamamen güvenilir siteler. Kampanyon.com un bir diğer artısı ise ünlü markaların Türkiye mağazalarında bulamayacağımız ürünlerini, bu ürünlerin satışını yapan online alışveriş siteleriyle bize sunması ve bu durumun yurtdışından alışveriş yapmak istemeyen kişilere büyük kolaylık sağlaması.




kampanyon.com güvenilir ve hızlı alışverişin kapılarını açan, kişiye aradığı ürünleri bulmada yardımcı olan ve ona farklı fikirler, alternatifler sunan, bunu sunarken tüketiciye yönelik farklı kampanyalarla alışverişi daha zevkli ve kazançlı hale getiren, üstelik bunu tek bir tıkla gerçekleştiren bir site. Sonuç olarak bu site bizi ürün bulma angaryasından kurtarmayı başarıyor, seçme ve karar verme işini zevkle yapmamızı sağlıyor diyebiliriz.


Bu tanıtım karşılığında herhangi bir ücret/ürün/indirim vs alınmamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder