LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

23 Ocak 2014

OROGOLD 24K Cosmetics'den Lansman Daveti!


 Basın Bültenidir


Orogold 24K Cosmetics, Ankara Cepa'da Boyner önunde sizi bekliyor...
Orogold Cosmetics, 24 - 27 Ocak 2014 tarihleri arasinda Ankara Cepa'da cilt bakim etkinligi duzenliyor. Ucretsiz cilt bakimlari ve size ozel hediye OROGOLD 24Karat Vucut Bakim kremi icin Boyner onundeki Orogold standina ugrayin...   





Ayrica   24 ayar altinli DMAE Streching kremin icerdigi 
 C ve E bitkisel karisim ile cildinizi nemlendirip besler. DMAE Streching krem'i de yuzde 15 indirimli  alabilirsiniz...
Bileşimindeki 24 ayar altın, dokuların kaybettiği elastikiyetin tekrar kazanılması, kolajen kaybının azalarak mümkün olduğunca yavaşlatılması ve cilt sarkmasınıönleyici olması açısından kaçınılmaz bir çözüm. Kleopatra'nın 5.000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan OROGOLD Cosmetics, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın  hücresel gelişimini uyarıp cildi tedavi ediyor. Aynı zamanda hücresel yenilenmenin canlanarak hızlanmasını sağladıktan sonra cilltte sıkılaştırma  etkisi de yaratıyor. 
Tüm cilt tipleri için  ideal çözümler sunan OROGOLD, altının doğadaki en saf ve işlenmemiş haliyle  bayanlar için doğallığı ve ışıltıyı en ön planda tutuyor.

OROGOLD - 24K VÜCUT ŞEKER PEELİNG (SUGAR SCRUB)
OROGOLD Şeker peelingi, 24K altın, C ve E vitamini içeren eşsiz ve nazik karışımı ile cildi rahatlatır, sakinleştirir ve nemlendirir. Cildi ölü derilerden arındırarak, kurutmadan taze ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur.
Fiyat: 88TL
OROGOLD - 24K VÜCUT PEELİNG (BODY SCRUB)
24K altın ve bitki ekstrelerinin birleşimiyle oluşan 24K altın içerikli vücut peeling’i; içeriğindeki tuzlar ile derinin en üst tabakasını soyarak gözenekleri açıyor ve içeriğindeki bitki ekstrelerinin emilimini artırarak, ciltte yumuşak, pürüzsüz bir doku yaratıyor.   
Fiyat: 88TL
OROGOLD – 24K VÜCUT YAĞI (BODY BUTTER)
24K saf altınla, Otantik Shea yağının mükemmel birleşimi, güneşin yol açtığı hasarları ve hücreleri yenileyerek onarır, cilde gençliğini ve tazeliğini geri kazandırır. Shea yağı, cildin gün boyunca rahatlamış ve esnek kalmasını sağlar. Nazikçe masaj yaparak vücuda uygulanan bu ürün, cilt tarafından kısa sürede tamamen emilir.
Fiyat: 88TL
OROGOLD – 24K VÜCUT SPREYİ (BODY MIST)
İçeriğindeki yağ özleriyle, cildinizi anında nemlendiren altın parçacıklı vücut spreyi, cildi yatıştırarak ferahlığa kavuşturur ve cilde tazelik hissi verir.
Fiyat: 78TL
 OROGOLD - 24K DMAE ANINDA SIKILAŞTIRICI MASKE
24 karat altının içeriğindeki DMAE, C ve E vitamini bileşimiyle yüzdeki çizgi ve kırışıklıklara uygulandığı anda görünümünü düzeltmeye ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur. 15 dakikalık uygulamada cilde derinlemesine etki eden bu maske, cildi daha gergin, daha taze ve genç görünüme kavuşturur.
Fiyat: 496TL
OROGOLD - 24K DMAE ANINDA SIKILAŞTIRICI SERUM
Yaşlılık karşıtı formülü sayesinde ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. 24 karat altın ve DMAE ile formüle edilmiştir.
Fiyat: 429TL
OROGOLD - 24K DMAE ANINDA SIKILAŞTIRICI KREM
DMAE, C vitamini & E vitamini
24K DMAE Anında Sıkılaştırıcı Krem cildi nemlendirip aydınlatacak muhteşem maddeler ihtiva eder. 24 karat altının DMAE, C ve E vitamini bileşimi gözle görülür ve anında gerginlik sağlarken, çizgilerin azalmasına yardımcı olur. DMAE cilt sarkmalarını engeller ve cildi gerginleştirir. Cilde genç ve taze görünüm sağlar.
Fiyat: 329TL



OROGOLD Ürün satış noktaları :

Harvey Nichols ( İstanbul , Ankara ) ,
Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )
Beymen ( Zorlu AVM ) , Debenhams ( Cevahir AVM )
Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)
Not: Ürünlerimiz için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.


2 yorum:

  1. Arkadaşlar merhabalar bu yukarıda gördüğünüz ürünlerin tümü yarı fiyatına satıyoruz.Mağaza kapandığından dolayı 1 depo ürün var ve hepsi yatıyor.Yarı fyatına satılacak ilgilenen varsa iletişime geçebilir xmanteo@hotmail.com
    Not:ürünler tamamen orjinal ve kutulu sertifikalıdır.Kesinlikle en ufak şüpheniz olmasın

    YanıtlaSil
  2. Annem kullanıyor Orogold gerçekten çok etkili.

    YanıtlaSil