LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

29 Ocak 2014

Golden Rose Velvet Matte Ruj :20 numara


GoldenRose markasını çok sevdiğimi herzaman söylüyorum. Tek şikayetim Ankara'da olmamıza rağmen kiosklarında çalışanların  yeniliklerden haberdar olmaması ve yeni ürünlerin geç dağıtılması. Neyse ki online alışverişi var, ki her alışverişte gönderdikleri bir sürü hediye nedeniyle online alışverişi tercih ediyorum. Bu alışverişimde de aynı şey geçerli (bu arada alışveriş diyetimi bozmadım, bu siparişi yılbaşından önce vermiştim. Ama ancak yazabiliyorum:)




Yeni çıkan ürünlerinden denemek istediklerimi sipariş verdim. Galaxy oje serisinin 02 numarası, Velvet matte rujlardan 20 numara ve Round Face Brush. Bu siparişimle birlikte dudak şeklinde kırmızı makyaj çantasını, 3 adet ojeyi ve fondöten testerını hediye olarak gönderdiler. 








En çok merak ettiğim  mat rujlarıydı ve ilk önce onu denemek istedim. Genel olarak mat rujları dudaklarımı çok kurutması ve ufacık bir kuruluğu bile affetmeyerek kötü göstermesi nedeniyle bir türlü  sevemedim. Ancak bu seri çok beğenildi, fiyatları da çok uygun, deneyince iyi ki almışım dediğim bir ruj oldu. Serinin en koyu rengi olan 20 numarayı sipariş vermiştim. Oldukça koyu bir bordo, tam kış rengi.  Kokusuz olması benim için ayrıca bir artı.






Dudaklarıma herhangi bir peeling/lip balm falan uygulamadan direkt sürdüm. Hatta kalem bile kullanmadım. İlk uygulamada rengini tam verdi. Kuru, rahatsız  bir his vermeden yaklaşık 3 saat rengini korudu. Bu süre sonunda  ruju tazeleme ihtiyacı hissettim. Dudaklarım oldukça kuru olduğundan  benim için bu süre yeterlidir. Mat rujlarla aramın düzelmesini bu seri sağlayacak galiba. Unutmadan fiyatı 11,25 TL.  



9 yorum:

  1. bende 20 numaralı rujun rengini merak ediyordum çok koyu bir borda arıyordum ama bu biraz mac rebel e benziyor sanırım. birde fırçayı kullandınız mı beğendiniz mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC Rebel biraz daha fuşya/pembelik içeriyor ama yakın renkler haklısın. Fırça Avon'un yeni fırça serisine benziyor. Oldukça yumuşak ve sık kıllı bir fırça. Genel olarak fena değil. Hem likit hem de pudra ürünlerle kullanıp detaylı postunu hazırlayacağım. Sevgiler,

      Sil
  2. harika bir renk ben de çok kahverengiye değil de kırmızıya yakın bordoları seviyorum, mat olması ayrıca hoşuma gidiyor, güle güle kullan, fiyatı da süper ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk. ederim Cecilia'cığım..ben de kahvelerdense kırmızıya yakın olanları seviyorum :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım.Bu renk nasıl yakışmış sana :))
    Ojenin nasıl durduğunu ayrıca merak ettim.Ankara kioskları konusunda haklısın.Hem yeniliklerden haberdar değiller hem de bir kaç tanesi üzerine ekstra fiyat farkı koyup satıyor.Bu durumda online almak daha iyi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. Renk muhteşem durmuş dudaklarında ^^ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Face brush merakk etimm..nasilll onunn hakkinnda biiseyyler yazmamissinizz..yada benmi bulamadimm...; (((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırçayla ilgili birşey yazamadım daha..ama eğer denediyseniz Avon fırçaları gibi, orta kalite.fondöten uygulamalarında çok başarılı bulmadım ama uygun fiyatlı bir fırça arıyorsanız alınabilir. Kişisel tavsiyem, ucuz birkaç fırça almaktansa, iyi kaliteli bir fırça almak..sevgiler :)

      Sil