LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

25 Aralık 2013

L'Oréal Paris'e Özel Tasarımcı Özgür Masur'un "Kelebek Etkisi" Yorumu




Jenifer Lopez, Bianca Balti, Claudia Schiffer, Eva Longoria son zamanlarda daha çok ün kazanmış Victoria's Secret modeli olan Barbara Palvin ve Gossip Girl dizisiyle popüler isimlerden biri olan Blake Lively'nin yüzü olduğu L'Oréal Paris markası yaratıcı bir projeye imza attı.

Yoğun siyah ve dolgun kirpikler ile bakışlarda kelebek etkisi yaratan L'Oréal Paris Wings Midnight maskara için kelebek kanatlarını yorumlayan Özgür Masur; imzasını taşıyan L'Oréal Paris Wings Midnight maskaraya özel fular tasarımını Room Teşvikiye'de tanıttı. Stil danışmanları Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez’in de destek verdiği özel lansman Room Teşvikiye’de gece yarısı konseptli bir parti ile ünlü simaların katılımı ile gerçekleşti.

Başarılı tasarımcı Özgür Masur: “Güzellik trendlerini belirleyen L’Oréal Paris’in yeni ürünü Wings Midnight maskara için sezonun güçlü desenlerinden birisi olan kelebek kanatlarını yorumladığım bir fular tasarımı gerçekleştirdim. 2014 kış modasında stil sahibi kadınların vazgeçilmez aksesuarı olarak fularlar çok ön planda. Kendine güvenli, yenilikleri takip eden L’Oréal Paris kadını Özgür Masur imzalı fularları ile çarpıcı bir şıklığa kavuşacak.” dedi.




Oldukça şık olan Özgür Masur tasarım fularını sevdiğim birkaç kullanım çeşidiyle fotoğrafladım. Kirpiklerde kelebek etkisi yaratan rimel ve kelebeğin asilliğini fulara taşıyan Özgür Masur'un tasarım fuları L'Oréal Paris'e özel sınırlı sayıda üretildi. Özel tasarım fulara sahip olmak için; tüm seçkin parfümerilerde bulunan Wings Maskara ve beraberinde herhangi bir L'Oréal Paris ürünü almanız yeterli.

İçerik: www.makyajodamm.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder