LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

27 Aralık 2013

OROGOLD'DAN MUHTEŞEM YILBAŞI KAMPANYASI!



OROGOLD COSMETIC'TEN  'ALTIN TOZLU YILBAŞI HEDİYESİ'....

OROGOLD, Üçlü bakım seti veya 2 ürün alan herkese tüm ürünlerinde olduğu gibi içerisinde 24
ayar altın parçacıklı el bakım kiti hediye ediyor.
Yılbaşında hem kendini hem de sevdiklerini şımartmak isteyenlere altın tozlu seçenekler
sunuyor.
Orogold 24 K Tırnak Bakım Seti, tırnakları hak ettikleri şekilde şımartılması için tasarlanmış dört aşamalı bu bakım seti; kan dolaşımını harekete geçiriyor ve tırnakları sağlıksız ve istenmeyen derilerden kurtararak elleri ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.

Tırnak Bakım Seti İçeriği
*Aşındırmayan tasarımıyla hassas tırnak törpüsü,
*Tırnağı sarmalayan, deriyi besleyen, güçlü ve sağlıklı kalmasını sağlayan yağ özleriyle formule edilmiş tırnak yağı,
*Cildi rahatlatıcı, yatıştırıcı ve yumuşatıcı etkili el ve vücut losyonu

OROGOLD Ürün satış noktaları :
Harvey Nichols (İstanbul - Ankara )
Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )
Beymen ( Zorlu AVM )
Debenhams ( Cevahir AVM )
Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)

Not: Ürünlerimiz için doğa dostu çok sevdiğimiz hayvanlar üzerinde asla test yapılmamıştır.



Basın Bültenidir

CİLT BAKIMINDA
24 AYAR ALTIN DEVRİ!

Amerika’nın ünlü kozmetik markası OROGOLD Cosmetics; bileşimindeki 24 ayar altın parçacıklarıyla cilt bakımında çığır açarak, altının ışıltılı ve saf güzelliğini cilde taşıyor! Tedavi edici ve yeniden yapılandırıcı özelliğiyle cilt bakımında kullanılan 24 ayar altın; OROGOLD sayesinde Antik çağlardan günümüze gelerek Türk kadınına bakımı ve güzelliği sunuyor.

Kozmetik dünyasına sunduğu bakım ürünleri ile Amerikalı kadınların cilt bakım tercihinde öne çıkan OROGOLD;  cildine özen gösteren kadınlar için bir akımın öncülüğünü üstleniyor. Antik Çin, Hindistan, Roma ve Mısır’da “hayat iksiri” olarak kullanılan kollodial altınını ürünlerine taşıyan OROGOLD; günlük bakımın yanı sıra tedavi edici özelliği olan ürünleriyle de dikkat çekici.

OROGOLD ürünlerinin bileşiminde kullanılan malzemelerin doğallığı, bütün ciltler için ideal çözümler sunarken; 24 ayar altın parçacıklarıyla desteklenen ürünler, hücresel yenilenme sürecini de hızlandırıyor. OROGOLD formülünde bulunan 24 ayar altın aynı zamanda dokuların kaybettiği elastikiyetin geri kazanılması, kolajen kaybının yavaşlatılması ve cilt sarkmasının önüne geçilmesinde de büyük rol oynuyor. İçeriğindeki saf ve doğal malzemelerin yanında, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyararak, ciltte sıkılaşma etkisi de yaratan OROGOLD ürünleri; güneşin yol açtığı hasarları, yaşlanmayla gelen lekeleri de mucizevi bir şekilde yok ediyor.


Bilgi İçin:              https://www.facebook.com/orogoldcosmetics
                               www.orogoldcosmetics.com.tr
      www.humer.com.tr



1 yorum:

  1. Arkadaşlar merhabalar Antalyada kapanan lüx bir kozmetik mağazanın ürünlerini satmak istiyorum uygun fiyatlara.Mağaza kapandığı için ürünler depoda bekliyor ve onları değerlendirmek istiyorum.Ürünler Dünyaca ünlü lüx OROGOLD kozmetik ürünleridir.Ürünler tamamen orjinal ve sertifikalı kutuludur.Bandrollu ve sri numaralıdır.İthalatçısı belli.KISACASI ORJİNAL ÜRÜNLERDİR

    Ürünler uygun fiyatlara verilecektir.Çünkü mağaza kapandığı için ürünler depoda duruyor ve tarih ilerlediği için son kullanma tarihleri geçerse ürünler çöp olacak o yuzden aşağıda OROGOLDUN ana sitesinde göreceğiniz ve almak isteyeceğiniz ürünleri %50 %60 %70 daha ucuza vereceğim.

    NOT:Ürünlerin son kullanma tarihleri 2015 in ortalarına kadardır.

    http://www.orogoldcosmetics.com/ bu sıteden ıstedığınız ürünleri belirleyebilir ürünlerin fiyatlarına bakabilirsiniz.Gördüğünüz fiyatlara %50,%60,%70 indirim yapıyorum.


    ARKADAŞLAR ben ANTALYADA İKAMET EDİYORUM.Ürünleri ister elden alın veya aldırın,ister sanalpazarda alın ya da ptt kapıda odemelı...Hiç farketmez...

    İLETİSİME GEÇMEK İSTEYEN OLURSA YUKARIDAKİ OROGOLDUN SİTESİNDEKİ TÜM ÜRÜNLER VARDIR.BANA ULAŞIP ÜRÜNÜ SÖYLEMESİ YETERLİDİR.

    SAYGILARIMLA
    0536 596 96 88
    xmanteo@hotmail.com

    YanıtlaSil