LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Kasım 2013

Öğle Tatilinde Yüz Gençleştirme!

Sizlere bloğumla ilgili güzel bir gelişmenin haberini vermek istiyorum.
Bundan böyle Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Tarık ÇAVUŞOĞLU, sağlıklı, pırıl pırıl bir cilde kavuşmamız  için geliştirilen yeni tedavi yöntemlerini bizlerle paylaşacak.  Güzel bir cilt için gerekli yöntemleri, bu işin uzmanından öğrenebileceğiz. Kendisi ve çalışmalarıyla ilgili daha detaylı bir post gelecek ancak dayanamayıp  ilk yazısını hemen sizlerle paylaşmak istedim. 





ÖĞLE TATİLİNDE  YÜZ GENÇLEŞTİRME
Fraksiyonel karbondiyoksit lazer ile 15 dakika süren ağrısız, anestezi gerektirmeyen bir uygulama ile daha genç, parlak, lekesiz ve  pürüzsüz bir cilde kavuşmak mümkün.
İleri teknoloji  tibbi lazerler günümüzde savaş ve uzay teknolojileri üreten firmalar tarafından üretilmektedir. Doku üzerinde yenileyici ve sıkılaştırıcı etkileri birçok çalışma ile kanıtlanmış bu uygulamalar birçok kez ameliyata alternatif bir yöntem olabilmektedir.

Plastik rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Tarık ÇAVUŞOĞLU  Fraksiyonel karbondiyoksit  lazerin geleneksel yüz gençleştirme yöntemlerinde olduğu gibi (peeling, zımpara gibi) ciltte  belirgin bir yara oluşturmadan  kısa sürede iyileşme sağlayan rakipsiz bir non-invaziv cilt gençleştirme uygulaması  olduğunu  belirtmektedir.

  • ·         Yüz gençleştirme ve ince kırışıklıkların tedavisinde en etkili yöntemdir. Göz kenarı  kazayakları ve gözaltı morluklarında etkin bir tedavidir.  Hafif gözaltı torbalanmalarında ameliyata alternatiftir.
  • ·         Boyun ve dekolte bölgesi kırışıklıklarında etkilidir.
  • ·         Sivilce izleri, çukurlar, yara izleri tedaviside çok başarılıdır.
  • ·         Kollojen ve hyaluronik asit  yapımının arttırarak ciltte sıkılaşma  ve parlaklık sağlar.
  • ·         Hamilelik lekeleri, güneş ve yaşa bağlı lekeleri tedavi eder. Lekesiz ve daha açık renkli bir cilt sağlar.
  • ·         Cilt gözeneklerin küçültülmesi  ile  cilde daha sıkı bir görünüm verir.
  • ·         Ameliyat izleri ya da muhtelif yaralara bağlı izlerin azaltılmasında etkilidir.
  • ·         Doğum sonrası, kilo alıp verme sonrası oluşabilen karın ve  bacaktaki çatlakların tedavisinde başarılıdır.

·     PRP (Platelet Rich Plasma) gibi uygulamalar ile birlikte yapılarak etkinlikleri arttırılabilir.
Uygulama sonrasında 3-7 gün süren hiperemi kızarıklık dönemi süresince güneş koruma kremi, antibiyotikli pomad ve nemlendiriciler kullanılır. Uygulama sonrasında hastadan bir hafta kadar güneşten mümkün olduğunca korumasını istenmektedir.

Doç. Dr. Tarık ÇAVUŞOĞLU Fraksiyonel karbondiyoksit lazer uygulamasını  güvenli,  ağrısız, konforlu  ancak bir o kadar etkili bir yüz gençleştirme(rejuvenasyon) yöntemi olarak tanımlamaktadır.


4 yorum:

  1. Tamam çok güzel, ama lütfen fiyat bilgisi de versinler. Zira ne alt sınırı belli, ne üst sınırı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tşk.ler yorumunuz için. biliyorsunuz fiyatlandırma uygulamanın yapıldığı hastane ve uygulayah hekime göre çok değişebiliyor. Ancak haklısınız bir fiyat aralığı belirtmek lazım. Bundan sonraki yazılarımızda buna dikkat edelim :)

      Sil
  2. bu güzel bilgilendirme için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yardımcı olabildiysem ne güzel,tşk.ler :)

      Sil