LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

5 Kasım 2013

Urban Decay AntiAging Primer Potion




Artık hemen hemen herkesin bildiği, far bazlarının kraliçesi Urban Decay Primer Potion ile devam ediyorum.  Bu bazların 5 farklı formülü var. Klasik mi alsam, parlak mı derken,  acımasız yaş gerçeklerini de gözönünde bulundurarak, en iyisi AntiAging özellikli olanı almak diye düşündüm.






Ambalajını farklı tasarımı nedeniyle çok seviyorum. Uzun süre önce değiştirdiği  tüp şekliyle kullanım kolaylığı sağlıyor. 
Eski fırçalı hali çok kullanışsızdı, içinde kalan ürünleri çıkartmak  için de  sert ambalajını kesmek çok zordu. 




Tam 24 saat boyunca  farınızın  akmadan, birikmeden, canlı rengiyle  kalıcı olmasını sağlıyor. Tüpten çıktığında katı bir görüntüsü olsa da elinizi değdirdiğiniz anda yağ gibi kolayca sürülüyor. Renk vermiyor, ancak cildin görüntüsünü kadife gibi düzgünleştiriyor.





Zaten herkesin beğendiği bir formüle sahipken buna ilave olarak antiaging özelliklerinin de olması  süper olmuş.. İnce kırışıkları azalttığı ve yaşlanma belirtileriyle mücadele ettiği, cilt tonunu düzelttiği, yorgun görünümü en aza indirdiği klinik deneylerle kanıtlanmış.
8 haftalık düzenli kullanımda 
Katılımcıların -100 % ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünde ölçülebilir bir iyileşme 
Katılımcıların -100 % ölçülebilir parlak cilt var

Katılımcıların -97 % parlaklık ve netlik ölçülebilir bir iyileşme gözlemiş. Bence süper sonuçlar.


İçeriğine ilave edilen Dermaxyl, Kalpariane gibi maddelerle cilt elastikiyetini arttırarak,  cildi nemlendiriyor ve dolgunlaştırıyor. Bunların yanısıra tabii ki 
- Parabens
- Sulfates 
- Phthalates gibi zararlı maddeler içermiyor.




Bu güzel sonuçlar için  8 haftalık düzenli kullanım gerekli demişler madem  deneyip göreceğiz :)


Urban Decay PP'ların 11 ml.'lik tüpü 20 dolar. Ancak işin içine Anti-Aging girince bu ürün 24 dolara satılıyor. Artık ülkemize gelsin rahat rahat alalım dediğim ürünlerde liste başı!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder